BAFRA BELEDİYESİ CUMHURİYET BİSİKLET TURU BU YIL BAMBAŞKAYDI

BAFRA BELEDİYESİ CUMHURİYET BİSİKLET TURU BU YIL BAMBAŞKAYDI

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen "Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu" yoğun katılım ve heyecanlı anlarıyla ilçedki bayram coşkusuna renk kattı.

A+A-

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen "Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu" yoğun katılım ve heyecanlı anlarıyla ilçedki bayram coşkusuna renk kattı.

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında "Bisikletini Al Gel, Sağlık İçin Pedalla" sloganıyla düzenlenen etkinlik öncesi Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç tüm katılımcıların bayramını kutladı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın startıyla başlayan bisiklet turu Atatürk Bulvarı, Gençlik Caddesi, Hükümet Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Belediye Caddesi, Alaçam Caddesi. Samsun-Sinop Yolu güzergahını takip ederek yine Kızılırmak Sedde Parkında sona erdi.

Bafra, Kızılırmak Sedde Parkı’nda son buldu. Başkan Kılıç, bisikletiyle alana gelen vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Tura katılan bisikletçilere meyve suyu ve kek ikram etti.

Vatandaşların bayramını kutlayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Büyük bir mutluluk ve ilk gün heyecanıyla kutladığımız Cumhuriyet Bayramımızı ülkemizin tamamında olduğu gibi Bafra’mızda da farklı etkinliklerle yaşıyoruz. Bafra Belediyesi olarak bizler de Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak hayata geçirdiğimiz ve geleneksel hale getişrdiğimiz Bisiklet Turumuzu Cumhuriyetimizin 100. Yılında bambaşka bir sevinç ve coşku ile gerçekleştirdik. Bu vesile ile ben tüm vatandaşlarımzıın Cumhuriyet Bayramını bir kez daha kutluyor tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol üyeleri tarafından bisiklet turuna katılanlar arasında çekilen kurada 5 adet bisiklet ve 5 adet bisiklet kaskı ödül olarak verildi.

Gerçekleştirilen kuıra çekiminde Affan Köse, Umut Aydın, Alperen Hancı, Nuri Aydın, Alperen Aydın bisiklet, Ahmet Yaman Ertan, Ömer Selçuk Kurt, Yiğit Çalışkan, Yunus Emre Özçelik, Yağmur Ermiş ise kask ödülü kazandı.

Bafra Belediyesi 5. Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu etkinliği Bafra Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Oyunları Topluluğu gösterileri ve tarihi Çetinkaya Köprüsü manzaralı hatıra fotoğrafları çekiminin ardından sona erdi.

Bafra Belediyesi 5. "Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu" etkinliğine Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkan Vekili Haydar Kadakal, CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, protokol üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

cumhuriyet-bisiklet-turu-bu-yil-bambaskaydi-12.JPGcumhuriyet-bisiklet-turu-bu-yil-bambaskaydi-13.JPGcumhuriyet-bisiklet-turu-bu-yil-bambaskaydi-14.JPG

cumhuriyet-bisiklet-turu-bu-yil-bambaskaydi-1.JPGcumhuriyet-bisiklet-turu-bu-yil-bambaskaydi-2.JPGcumhuriyet-bisiklet-turu-bu-yil-bambaskaydi-4.JPGcumhuriyet-bisiklet-turu-bu-yil-bambaskaydi-5.JPGcumhuriyet-bisiklet-turu-bu-yil-bambaskaydi-6.JPGcumhuriyet-bisiklet-turu-bu-yil-bambaskaydi-7.JPGcumhuriyet-bisiklet-turu-bu-yil-bambaskaydi-16.JPGcumhuriyet-bisiklet-turu-bu-yil-bambaskaydi-19.JPGcumhuriyet-bisiklet-turu-bu-yil-bambaskaydi-27.JPGcumhuriyet-bisiklet-turu-bu-yil-bambaskaydi-31.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.