Bafra Belediye Meclis Üyesi Ümit Sezgin’in Ramazan Bayramı Mesajı

Bafra Belediye Meclis Üyesi Ümit Sezgin’in Ramazan Bayramı Mesajı

AK PARTİ Bafra Belediye Meclis Üyesi Ümit Sezgin, Ramazan Bayramı’nın hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerden olduğunu bildirdi.

A+A-
Bafra Belediye Meclis Üyesi Ümit Sezgin, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayarak, başta çocuklar olmak üzere herkesin Ramazan Bayramı’nı kutladığını belirtti.
Mesajında, Ramazan ayının insanları birbirlerine daha çok yakınlaştırdığını, dargınlıkların, kırgınlıkların giderilerek kardeşlik ve barış duygularını artırdığını ifade eden Meclis Üyesi Sezgin , şunları kaydetti:
‘Ramazan Bayramı’nda ise söz konusu birlik ve beraberlikler, kardeşlik duyguları daha da kendini göstermektedir. Ramazan Bayramı hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerimizdendir. Bayram, akraba, dost ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günlerimizdir. Ramazan Bayramı’nı fırsat bilip çevremizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak onların sıkıntılarının giderilmesi konusunda katkıda bulunmak hepimizin görevi olmalıdır. Bu vesileyle başta çocuklarımız ve büyüklerimiz olmak üzere tüm vatandaşların Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum. dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.