BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Huzurlu ve huşu içerisinde geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’nı milletçe karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

A+A-
Bu kutlu günler, sevinçlerin paylaşıldığı, dargınlıkların ortadan kalktığı, yardımlaşma gibi yüce duyguların yoğunlaştığı müstesna günlerimizdendir.” Dedi.
 
BağlantıBaşkan Kılıç, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Ülkemizde herkes büyük bir sevinçle ramazanı yaşıyor. Dünya coğrafyasında kan ve gözyaşı içerisinde Ramazan ayını geçiren Müslümanlar var. Bayramı da bu şekilde karşılayacaklar. Bizler millet olarak hep onlarla birlikte olduk, maddi, manevi desteklerimiz ve dualarımız onlarla oldu. İnşallah bayramlar ve kutlu günler hürmetine bütün Müslümanlar ve mazlumlar bir en evvel huzura kavuşur. Mazlumların zulümden kurtulmasını diliyoruz. Asil ve aziz Türk Milleti hep onlarla birlikte oldu. Millet olarak hep mazlumun ve mağdurun yanında olduk. Bu uğurda çok bedeller ödedik. Ama devlet-millet el ele zalimlerin karşısında dimdik durduk.
 
 
 
Bu uğurda canlarını feda eden bütün şehit ve gazilerimizi bu bayram günlerinde; saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyor, bayramın; milletimiz ve insanlık âlemi için birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Aziz milletimizin ve değerli hemşerilerimin mübarek bayramlarını tebrik ediyorum. Sağlık, mutluluk diliyorum. İnşallah daha nice bayramlara hep beraber kavuşmayı Allah'tan niyaz ediyorum”
 
Başkan Kılıç Ramazan Bayramı münasebeti ile ilçede ki program hakkında bilgi vererek şunları söyledi: “Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçe protokolümüz ve kıymetli hemşerilerimiz ile bayramlaşma programımız 15.06.2018 Cuma (Bayramın 1. Günü) Ali Kale Turistik Tesislerinde kahvaltılı yapılacaktır. Saat 10.30’da başlayacak bayramlaşma programımıza hemşerilerimizin katılımından onur duyarım. Belediyemizde daire müdürlerimiz ve çalışanlarımızla bayramlaşmamız ise aynı gün saat 14.00’de gerçekleşecektir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.