Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ‘’ Bafra’mızı, hemşerilerimizle birlikte yönetiyoruz’’

Bafra Belediye Hamit Kılıç, çalışmaları yerinde gözlemlemek, muhtarlar ve vatandaşlarla istişarelerde bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

A+A-

Bafra Belediye Hamit Kılıç, çalışmaları yerinde gözlemlemek, muhtarlar ve vatandaşlarla istişarelerde bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra’mıza yapacağımız her dokunuşa ortak akıl yön veriyor. Ortak akıl ile ilçemize daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi

Başkan Hamit Kılıç, ‘Ortak Akıl Buluşmaları’ çerçevesinde bu kez Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Salih Soylu ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle ziyaretlerinde Başkan Kılıç’a Belediye Başkan Yardımcısı , Şaban Hüryaşar, Ahmet Tokgöz, Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.
Kemalpaşa Mahallesinde Alaçamlılar Derneğinde  gerçekleştirilen toplantıda Başkan Kılıç, yaptıkları çalışmalar ve projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu, vatandaşların düşüncelerini, talep ve tavsiyelerini dinledi.
Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Salih Soylu ve vatandaşların taleplerini dinleyen ve not alan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç toplantı sonrası Bafra55.net Haber mikrofonlarına yaptığı özel açıklamada,’’ Ortak Akıl Buluşmalarımızda ‘Bafra’mız için neler yapabiliriz?’ sorusuna mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla cevap aramaya devam ediyoruz Bu akşam Ortak Akıl Buluşmalarımızı Kemalpaşa Mahallesinde sürdürdük.  Oldukça yararlı bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Bafra’mıza yapacağımız her dokunuşa ortak akıl yön veriyor. Ortak akıl ile Bafra’mıza daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam edeceğiz. Toplantımıza katılarak düşüncelerini ve tavsiyelerini bizlerle paylaşma nezaketini gösteren saygıdeğer Kemalpaşa Mahallesi Muhtarımızı Salih Soylu ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Bafra’mızı, hemşerilerimizle birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizi tek tek ziyaret vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana üzerinde durduğumuz en önemli olgulardan bir tanesi katılımcı belediyecilik olmuştur. Yaptığımız çalışmalar hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşerilerimizin görüşlerini alıyoruz.” dedi.

bafra-belediye-baskani-hamit-kilic-baframizi-hemserilerimizle-birlikte-yonetiyoruz.pngbafra-belediye-baskani-hamit-kilic-baframizi-hemserilerimizle-birlikte-yonetiyoruz-001.pngbafra-belediye-baskani-hamit-kilic-baframizi-hemserilerimizle-birlikte-yonetiyoruz-002.pngbafra-belediye-baskani-hamit-kilic-baframizi-hemserilerimizle-birlikte-yonetiyoruz-003.pngbafra-belediye-baskani-hamit-kilic-baframizi-hemserilerimizle-birlikte-yonetiyoruz-004.pngbafra-belediye-baskani-hamit-kilic-baframizi-hemserilerimizle-birlikte-yonetiyoruz-005.pngbafra-belediye-baskani-hamit-kilic-baframizi-hemserilerimizle-birlikte-yonetiyoruz-006.pngbafra-belediye-baskani-hamit-kilic-baframizi-hemserilerimizle-birlikte-yonetiyoruz-007.pngbafra-belediye-baskani-hamit-kilic-baframizi-hemserilerimizle-birlikte-yonetiyoruz-008.pngbafra-belediye-baskani-hamit-kilic-baframizi-hemserilerimizle-birlikte-yonetiyoruz-009.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.