BAFRA BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI TUNCAY YURDUSEVEN BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAFRA BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI TUNCAY YURDUSEVEN BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samsun`un Bafra ilçesinde Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı olan Tuncay Yurduseven ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

A+A-

Bado Cafe Restaurant`ta yapılan toplantıda basın mensupları ile bir araya gelen Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yurduseven burada bir konuşma yaptı.

‘’DİĞER ADAY ADAYLARINA BAŞARILAR DİLİYORUM’’

Yapılan kahvaltının ardından konuşan Yurduseven, “Yıllardır siyasetin içerisinde bulunan biri olarak Samsun İl Yönetim Kurulu üyeliği ve İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundum. Ak Parti`de siyaset yaptığımız süre boyunca toplumun her kesimi ile irtibatımız oldu. Güzelde bir çalışma dönemi yaşadık. Bugün farklı bir kulvar da aynı ilçe başkanlığında olduğumuz gibi hemşerilemizle bir yola çıktık. Sadece Belediyecilikte hizmet yönünü değil siyasi yönünü de yok sayamayız. Tabi hafta içi aday adaylığımızı açıkladık. Güzel bir katılım oldu. Bafra`da diğer aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Aday adaylarının her biri sahada Ak Parti`yi anlatıyorlar. Gittiğimiz yerlerde Ak Parti`nin bir temsilcisiyiz. Burada esnaf ziyaretlerimiz var. STK ziyaretlerimiz var.

Eğer bir belediye başkanı çok başarılı değilse bu partisine de yansıyor. İnşallah biz Sayın Cumhurbaşkanımızın 1994 yılında İstanbul`da başlatmış olduğu o ruhu 2019 yılında Bafra`da yakalamayı arzu ediyoruz. Biz AK Partili değilim ama hizmetlerinden dolayı bu partiye oy veririm diyen insanları Bafra’da görmek istiyoruz” dedi.

tuncay-yurduseven-1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.