BAFRA BADMİNTON İHTİSAS GENÇLİK KULÜBÜ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI' NA HAZIRLANIYOR

Türkiye ve Avrupa' da birçok başarı ve ödüllere imza atan; Bafra Badminton İhtisas Gençlik Spor Kulübü; Yaz Dönemi, At Yapı Çalışmaları ile Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

A+A-

23- 27 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan; 17 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası'nda ilk 3' e giren sporcular,Milli Takım'ımızı Balkan Şampiyonası'nda temsil edecek.

" Amacımız, her yaş grubunda, ülkemiz Türkiye' yi, en iyi şekilde temsil edebilmek " diyen Milli Takım Badminton Antrenörü Şaban KIRCALI, antrenörler Deniz BALÇIK ve İlkay ÜRESİN; alt yapı çalışmalarına bu amaç ve hedefler doğrultusunda ve en iyi bir düzeyde devam ediyorlar.

Türkiye Şampiyonası'na 23-27 Ağustos 2019 tarihlerinde ev sahipliği yapacak Bafra ve Bafralı Badmintoncular, çalışmalarını Bafra Kapalı Spor Salonu'nda sürdürüyor.

Bafra Badminton Kulüp Antrenörleri gerek alt yapı gerekse de Bafra'daki badminton sporunun daha da yaygınlaştırılıp yeni Türkiye, Avrupa ve Dünya başarılarına imza atmaya devam edeceklerini vurguladılar.

Bafralı badmintoncu sporcularımıza Türkiye Şampiyonası' nda başarılar diliyoruz.

Özel Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

bafra-badminton-ihtisas-genclik-kulubu-turkiye-sampiyonasi-na-hazirlaniyor-2.jpgbafra-badminton-ihtisas-genclik-kulubu-turkiye-sampiyonasi-na-hazirlaniyor-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum