Bafra Auto Ekspertiz Karadeniz’in en büyük ekspertizi

Bafra’da ve çevre ilçelere hizmet veren Karadeniz’in en büyük Bafra Auto Ekspertizi olan Bafra Auto Ekspertiz Bafralılara hizmet vermeye devam ediyor.

A+A-

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve en kapsamlı ikinci el otoekspertiz sahibi Murat Şen, Bafra55.net haber sitesine ikinci el otoekspertiz ile ilgili merak edilenleri ve bilinmeyenleri anlattı.

Bafra55.net haber sitesine açıklamalarda bulunan Auto Kale’nin sahibi Murat Şen, ikinci el araç alan müşterilerin öncelikle gelmesi gereken yerin otoekspertiz olduğunu belirterek aracın motor,yürür,kaporta gibi ya da daha önceye dair kaza durumunu öğrenmek adına detaylı rapor alınacak yerin otoekspertiz olduğunu ifade etti.

“Tecrübeli kadro ve uzman bir ekiple çalışıyoruz”

Auto Kale markasının 2012 yılında kurularak, 2015 yılından bu yana da bayilik vererek tecrübeli kadro ve uzman bir ekiple çalıştığını da belirten Şen, “Türkiye genelinde 25, Orta Karadeniz Bölgesi’ nde ise 3 bayi ile etkili bir hizmet sunuyoruz.” dedi.

“Türkiye’de otoekspertiz yükselen bir yıldız”

Alınan araçlar ikinci el olduğu için tüm müşterilerine akıllarında soru işareti bırakmayacak şekilde hizmet vermeye özen gösterdiklerini de belirten Şen, “Türkiye’de son zamanlarda yükselen bir yıldız otoekspertiz. Bireysel veya kurumsal birçok firma var açılan ve vatandaşların öncelikle kurumsal olan firmalara öncelik vermesi gerekir. Otoekspertizlerin özellikle TSE belgesinin olması gerekir. TSE belgesi olan firmalar kesinlikle uzman kişilerle çalışmak zorundadırlar. Bunun yanı sıra noter onaylı olması gerekir ve özellikle şu konuda uyarmak isterim ki hiçbir otoekspertiz raporu ıslak yazıyla ve kalemle doldurulamaz. Bilgisayar çıktısıdır, şeffaf ve açıklayıcıdır, imzalı ve kaşeli olmak zorundadır. Bizim raporlarımız soğuk damgalıdır ve bizim verdiklerimiz dışında rapor geldiğinde biz kabul etmiyoruz.”

İkinci el araç alımında otoekspertiz  raporu çok önemli

Vatandaşların ikinci el araç aldıklarında muhakkak otoekspertiz yaptırmaları gerektiğini vurgulayan Şen, “Otoekspertiz seçerken, kurumsal firmalara öncelik vererek TSE Belgelerini, noter onaylı olup olmadığını, çalıştırdıkları ustaların motorcu ya da kaportacı olduğuna dair belgelerinin varlığını görerek seçmelerini ve araçlarının kilometre kayıtlarının çıkartılarak belgelendirilmesini, airbag kontrolünün yapılması konusunda vatandaşlarımızı uyarıyorum.” açıklamasında bulundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.