BAFRA ATATÜRK ANADOLU LİSESİ BİLGİDE BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

BAFRA ATATÜRK ANADOLU LİSESİ BİLGİDE BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

İlçemizin en köklü eğitim kuruluşu olarak yarım asır Bafra’mızı başarıdan başarıya koşturan Bafra Lisesi 2010 yılında Anadolu Lisesine dönüşmüş ve 2014 yılında ilk mezunlarını verecektir.

A+A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilçemiz 16 ortaöğretim kurumu arasında yapılan bilgi-kültür yarışmasında Fen Lisesi´nin ardından İlçe İkincisi olan Bafra Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri Ali Yavuz ABDULLAHOĞLU, Berkay Cevher ERCAN, İlay Selcan GENÇLER ve Mahsum TOKER Okul yönetimi tarafından Teşekkür plaketi ve birer Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Okul Müdürü Aşkın GENCEL: “Öğrencilerimizin bu başarılarını ilk mezununu vereceğimiz LYS’de de göstereceklerinden eminiz. Artık, liseleri eğitim için tercih edecek öğrenciler, okulların isimlerinden çok, gerçeklerle hareket edeceklerdir. Sporda okulumuzu il ve bölge şampiyonluklarından Türkiye şampiyonalarına katılma hakkı kazandıran, PİSA gibi Uluslararası Eğitim Projesinde Türkiye’yi temsil eden 60 okuldan biri olan okulumuzun bilgi yarışmada da 2. Olması Bafra Atatürk Anadolu Lisesini anlatmaya yeter” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.