BAFRA ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ'NDE MEZUNİYET TÖRENİ

BAFRA ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ'NDE MEZUNİYET TÖRENİ

Bafra Anadolu Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği Bölümü’nden 30 öğrenci mezun oldu.

A+A-

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Okul Müdürü Kadir Albayrak, “Okul hayatı içinde geçen dört yıllık zaman dilimi içinde yapılan tüm çabalar sizlerin daha iyi yetişmesi ve doğruları öğrenmeniz içindi. Bugün için belki de sizlerin hoşunuza gitmeyecek bazı durumların yine sizin iyiliğiniz için yapıldığını anlayacak ve biz öğretmenlerinize hak vereceksiniz. Başlarken bitmez dediğiniz uzunca bir maratonu başarıyla bitirmiş bulunuyorsunuz. Artık ayrılık zamanı geldi demeyeceğim, çünkü gönlümüz daima sizinle birlikte olacaktır” dedi.
Okul birincisi Nuray Keleş, okul kütüğüne ismini çakmasının ardından yaptığı konuşmada, “Beni ve arkadaşlarımı şu günlerde hüzünlendiren bir dönemdeyiz. Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutla açıyoruz” diye konuştu. 
Flama ve bayrak devir tesliminin ardından mezun olan öğrencilere diplomaları verildi. Diploma töreninin ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı. Velilerin duygulu anlar yaşadığı törende öğrenciler birbirlerine sarılarak veda etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.