BAFRA ANADOLU LİSESİNDEN EBA KADRAJ RESİM SERGİSİ

BAFRA ANADOLU LİSESİNDEN EBA KADRAJ RESİM SERGİSİ

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikler ve Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Fatih Projesi kapsamında düzenlenen “EBA Kadraj” isimli fotoğraf yarışmasına katılan Samsun Bafra Anadolu Lisesi'nce fotoğraf sergisi açıldı.

A+A-

Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından çekilerek yarışmaya katılan 25 eser Gençlik Merkezi’nde sergilendi. Sergide “Öğrenci Gözüyle Eğitim” kategorisinde çektiği fotoğrafla Türkiye birincisi olan 11. sınıf öğrencisi Furkan Köylü, ilgi odağı oldu.
Fotoğraf sergisinin açılışını yapan Kaymakam Ali Katırcı, “Hem dereceye girmeleri hem medeni cesaretleri hem de yaptıkları çalışmayı Türkiye genelindeki yarışmalara taşıdıklarından dolayı Anadolu Lisemize, değerli hocamıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Gençlik Merkezi’nde açılan fotoğraf sergisi 4 gün açık kalacak.

bafra-anadolu-lisesinden-eba-kadraj-resim-sergisi.JPGbafra-anadolu-lisesinden-eba-kadraj-resim-sergisi-001.JPGbafra-anadolu-lisesinden-eba-kadraj-resim-sergisi-002.JPGbafra-anadolu-lisesinden-eba-kadraj-resim-sergisi-003.JPGbafra-anadolu-lisesinden-eba-kadraj-resim-sergisi-004.JPGbafra-anadolu-lisesinden-eba-kadraj-resim-sergisi-005.JPGbafra-anadolu-lisesinden-eba-kadraj-resim-sergisi-006.JPGbafra-anadolu-lisesinden-eba-kadraj-resim-sergisi-007.JPGbafra-anadolu-lisesinden-eba-kadraj-resim-sergisi-008.JPGbafra-anadolu-lisesinden-eba-kadraj-resim-sergisi-009.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.