Bafra Anadolu Gençlik Derneği Mekke’nin Fethini Kur’an Ziyafetiyle Kutladı

Bafra Anadolu Gençlik Derneği Mekke’nin Fethini Kur’an Ziyafetiyle Kutladı

Bafra İlçesinde Mekke'nin fethinin 1391. yılı kutlandıAnadolu Gençlik Derneği(AGD) Bafra Şubesi tarafından Mekke'nin Fethi'nin 1391. Yılını Kur’an ziyafetiyle kutladı.

A+A-

Bafra İlçesinde  Mekke'nin fethinin 1391. yılı kutlandı Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Bafra Şubesi tarafından Mekke'nin Fethi'nin 1391. Yılını Kur’an ziyafetiyle kutladı.


Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezi  Salonu'nda düzenlenen program İstiklal Marşının okunmasının ardından, Hafız Erdoğan Okka’nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. 
Gecede Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Bafra Şube Başkanı Muharrem Şengül yaptığı konuşmada günün anlam ve önemini dile getirdi.

Şengül konuşmasında,’’Rabbim her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Mekke’nin Fethi Programını hayırlara vesile kılsın. Tüm insanlık küresel bir sıkıntı içerisindedir. Rabbimden bu sıkıntıyı gidermesi duasında bulunmak istiyorum.

Değerli misafirlerimiz bizler Anadolu Gençlik Derneği Bafra Şubesi olarak kuruluşumuzdan bu güne gençliğimizin dertleri ile dertlenen toplumun sorunlarını kendine sorun edinen ve onlara çözüm yolları üreten milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetiştiren sivil toplum örgütüyüz.

Necmettin Erbakan hocamızın bahis ettiği gibi ırkçı emperyalistlerin eline geçmiş olan bugünkü dünyada insanlığa kan, gözyaşı ve umutsuzluktan başka bir şey sunulmamaktadır. Ayrıca gençlerimizle değişik aktivelilerde de bulunduk. Bu gecede emeği geçen maddi-manevi destekte bulunan herkese teşekkür ediyoruz.’’dedi.

Sinevizyon gösteriminin ardından Hafız KADİR Yeşilgil ve Hafız Şuayip Şenel hocalar Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra programa konuşmacı olarak İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi Kurucusu Eğitimci –Yazar Dr. İhsan Şenocak katıldı.

Dr.İhsan Şenocak ise anlatımıyla programa katılanları adeta mest etti.
Programa Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar, Ahmet Tokgöz, Samsun Valiliği Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörü Ai Şimşek, KYK Bafra Milli Piyango Yurt Müdürü M. Emin Albayrak, Siyasi Parti Temsilcileri, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

bafra-anadolu-genclik-dernegi-mekkenin-fethini-kuran-ziyafetiyle-kutladi-010.jpeg

 

bafra-anadolu-genclik-dernegi-mekkenin-fethini-kuran-ziyafetiyle-kutladi.jpegbafra-anadolu-genclik-dernegi-mekkenin-fethini-kuran-ziyafetiyle-kutladi-001.jpegbafra-anadolu-genclik-dernegi-mekkenin-fethini-kuran-ziyafetiyle-kutladi-002.jpegbafra-anadolu-genclik-dernegi-mekkenin-fethini-kuran-ziyafetiyle-kutladi-003.jpegbafra-anadolu-genclik-dernegi-mekkenin-fethini-kuran-ziyafetiyle-kutladi-004.jpegbafra-anadolu-genclik-dernegi-mekkenin-fethini-kuran-ziyafetiyle-kutladi-005.jpegbafra-anadolu-genclik-dernegi-mekkenin-fethini-kuran-ziyafetiyle-kutladi-006.jpegbafra-anadolu-genclik-dernegi-mekkenin-fethini-kuran-ziyafetiyle-kutladi-007.jpegbafra-anadolu-genclik-dernegi-mekkenin-fethini-kuran-ziyafetiyle-kutladi-008.jpegbafra-anadolu-genclik-dernegi-mekkenin-fethini-kuran-ziyafetiyle-kutladi-009.jpeg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.