Bafra AK Parti’den Oda Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Bafra AK Parti’den Oda Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimi, Bafra Ticaret Borsası, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

A+A-

Her iki odaya yapılan ziyaretlerde Bafra’nın sıkıntıları masaya yatırıldı. İlk olarak Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu ve yönetimini ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Yurduseven, Başkan Kibaroğlu’na hayırlı olsun dileklerini sundu.

 

Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, “AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Ticaret Borsası Başkanlığına yeni seçildik. İnşallah Bafra için güzel çalışmalar yapacağız” dedi.

Ticaret Borsası ziyareti ardından, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar ve yönetimini ziyaret eden Başkan Yurduseven, “AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı olarak her zaman yanınızdayız. Bafra İçin yapılması gereken ne varsa yapmaya da hazırız. Ticaret ve Sanayi Odası’na yeni seçilen Başkan Göksel Başar ve Yönetimine hayırlı olsun diyorum” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, “Bafra’da Ticaret ve Sanayi Odası’nın bayrağını devraldık. Bafra’ya, Bafralılara hizmet etmek benim için büyük bir onurdur gururdur. Bafra İçin taşın altına elimizi değil, bedenimizi koyacağız. Bafra bizim, Bafra hepimizin. Bu vesile ile AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

dsc_0819.jpgdsc_0821.jpgdsc_0830.jpgdsc_0840.jpgdsc_0854.jpgdsc_0860.jpgdsc_0869.jpgdsc_0866.jpgdsc_0876.jpgdsc_0881.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.