Bafra Ak Parti'den Emniyet müdürüne ziyaret

Bafra Ak Parti'den Emniyet müdürüne ziyaret

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Emniyet teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü münasebeti ile ziyaret ettiler.

A+A-

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş Yıl Dönümü sebebiyle Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit'i ziyaret etti.

Başkan Tuncay Yurduseven, Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı olması vesilesiyle 10 Nisan Polis Haftalarını kutladı. Vatan savunmasın da şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan Rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Yurduseven, emniyet güçlerinin yaptıkları işin değeri hiç bir şeyle ölçülemeyeceğini belirtti. Türkiye'nin zor bir virajdan geçtiğinide belirten AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven görevleri başındaki polislerimizin morallerinin her daim yüksek olması için hükümet olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ileten Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit ziyaret sebebi ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

bafra-ak-partiden-emniyet-mudurune-ziyaret.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.