Bafra AK Parti 50. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Bafra AK Parti 50. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı, Bafra Öğretmenevi'nde düzenlediği, 50. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

A+A-

Bafra Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen toplantıya Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belde Belediye Başkanları, Ak Parti Bafra Koordinatörü, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Yönetimi, Ak Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal, Ak Parti Bafra Kadınlar Kolu Başkanı Sebahat Kurt, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven yaptığı konuşmada, Bilindiği üzere Türkiye geneli İl Başkanları ve İlçe Başkanlarımızla birlikte Ankara’da kapma girdik. Burada sayın Başbakanımızın ve Bakanlarımızın katılımları ile değişik konular çerçevesinde toplantılar düzenlendi. Sayın Başbakanımız çözüm süreci ile ilgili konuşmalarını gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar doğrultusunda sürece herkesin görüşü olumlu” diye konuştu.

Başkan Yurduseven konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, AK Parti Bafra İlçe teşkilatı olarak teşkilat çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Parti yönetimimizden herkes üzerine düşen görevi eksiksiz ve kusursuz yapıyor ve yapmak zorunda. Mahalle başkanları ve sandık kurullarımızla düzenli olarak toplantı gerçekleştiriyoruz. İlçe de üye çalışmalarımız da hızla sürüyor. Partimizin kurulsal kimliğine yakışan bir ilçe binası için çalışmalarımız sürüyor. Bu anlamda yeni bir bina tutuldu. En yakın zamanda hizmete girecek. Bafra için inşallah elimizden gelenin en iyisini yapacağız”dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.