Bafra 1453 Fetihspor’da Şampiyonluk Sevinci

Bafra 1453 Fetihspor’da Şampiyonluk Sevinci

Bafra 1453 Fetihspor ligin bitmesine iki hafta kala Şampiyonluğunu ilan ederek Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligine yükseldi.

A+A-

Bafra 1453 Fetihspor ligin bitmesine iki hafta kala Şampiyonluğunu ilan ederek Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligine yükseldi.

Samsun Bölgesi 1. Amatör liginde ligin bitmesine iki hafta kala 12 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle alan Bafra 1453 Fetihspor Şampiyon olarak Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligine yükselerek taraftarını sevindirdi. Kulüp Başkanlığı yanı sıra Teknik Direktörlüğü sürdüren Berati Kara, bu zorlu yollara kolay gelinmediğini belirterek şu açıklamayı yaptı: “Zorlukları aşarak geldik. Bu başarıda emeklerinden dolayı yardımcı hocalarım Yusuf Erkan Aydın ve Kadir Can Yıldız ile futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bafra 1453 Fetihspor Kulübü takımını oluşturan, top koşturan futbolcu kardeşlerimizin çoğu Bafralı. Buda bize ayrı bir keyif veriyor.”

 Kara, “Bu yıl 12 resmi maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 29 puanla ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğunuzu ilan ederek Samsun Bölgesel Süper Amatör Ligine çıkmanın mutluluğunu takım olarak yaşıyoruz. Kulübümüze maddi ve manevi desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Hüseyin Toduk ve Cem Dere'ye de takımım adına çok teşekkür ediyoruz, onların da maddi ve manevi destekleri gücümüze güç kattı. Bir Bafra takımının Samsun Bölgesel Süper Amatör Ligi'nde boy gösterecek olması da ayrı bir güç olacak Baframız adına. İnşallah 2023 - 2024 Futbol sezonunda Bafraspor, Bafra FK ve Bafra 1453 Fetihspor ile lige damga vurup futbol şehri olan Baframıza yakışır Bölgesel Bal Liginde görürüz. Daha sonra Profosenel lig de boy gösteren Bafra adını duyuracak takım olur” temennisinde bulundu. Kara, Bafra 1453 Fetihspor olarak her şeyin yeni başladığını bundan sonra futbol adına ne yakışıyorsa onu yapmaya çalışacaklarını söyledi.

bafra-1453-fetihsporda-sampiyonluk-sevinci-1.pngbafra-1453-fetihsporda-sampiyonluk-sevinci-2.pngbafra-1453-fetihsporda-sampiyonluk-sevinci-3.pngbafra-1453-fetihsporda-sampiyonluk-sevinci-4.pngbafra-1453-fetihsporda-sampiyonluk-sevinci-5.pngbafra-1453-fetihsporda-sampiyonluk-sevinci-6.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.