Bafimder 277 Öğrenciye Kaynak Kitap Desteği Verdi

Bafimder 277 Öğrenciye Kaynak Kitap Desteği Verdi

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİMDER) Bafra ilçesinde 277 öğrenciye kaynak kitap desteği vererek eğitime katkıda bulundu.

A+A-

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİMDER) Bafra ilçesinde 277 öğrenciye kaynak kitap desteği vererek eğitime katkıda bulundu.


Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİMDER) Başkanı Hüseyin Dursun ve yönetimi yaptıkları çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyorlar.
En son ise Bafra İlçesinde bulunan Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bafra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Bafra İmam Hatip Ortaokulu ve Bafra Milli İrade İmam Hatip Ortaokulunda okuyan toplam 277 öğrenciye kaynak kitap desteği sağladılar.
Okullarda okul müdürlerine teslim edilen kaynak kitaplar Lise son sınıflara YKS kaynak kitabı, 8. Sınıflara ise LGS kaynak kitaplarından oluşmakta.

Konu hakkında bir açıklama yapan Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİMDER) Başkanı Hüseyin Dursun,’’ İlk başta okullara kaynak kitap dağıtarak eğitim desteği vermemize vesile olan Samsun İmam Hatipliler Mezunlar ve Mensuplar Derneği (SAMİMDER) Başkanımız ve yönetim kuruluna teşekkürlerimizi sunarız. 
Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi İyilik Okulunun ÖNDER ile ortak bir çalışması olan İmam Hatip öğrencilerimize destek amacıyla gönderilen  yardımcı kaynak kitaplar hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde elimize ulaştı.  Her okul için teslim tutanağı hazırladık. Türkiye’nin 81 ilinde gerçekleştirilen  bu çalışma geçen seneki gibi bir albümü hazırlanıp bağışçı yayın evlerine gönderilecektir. Bu kaynak kitapları Hasan Gülal hocamla beraber Samsun’a giderek Samsun İmam Hatipliler Mezunlar ve Mensuplar Derneğinden (SAMİMDER) beraber aldık. Bafra İlçesinde bulunan Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bafra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Bafra İmam Hatip Ortaokulu ve Bafra Milli İrade İmam Hatip Ortaokulunda okuyan toplam 277 öğrenciye kaynak kitap desteğimizi sağladık.


Okullarda okul müdürlerine teslim ettiğimiz  kaynak kitaplar Lise son sınıflara YKS kaynak kitabı, 8. Sınıflara ise LGS kaynak kitaplarından oluşmaktadır. Katkısı olan herkese ve Okul Müdürlerine en kalbi şükranlarımızı sunarız.’’diyerek sözlerini tamamladı.

 

bafimder-277-ogrenciye-kaynak-kitap-destegi-verdi.jpegbafimder-277-ogrenciye-kaynak-kitap-destegi-verdi-001.jpegbafimder-277-ogrenciye-kaynak-kitap-destegi-verdi-002.jpegbafimder-277-ogrenciye-kaynak-kitap-destegi-verdi-003.jpegbafimder-277-ogrenciye-kaynak-kitap-destegi-verdi-004.jpegbafimder-277-ogrenciye-kaynak-kitap-destegi-verdi-005.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.