BAFİM-DER  2013 YILI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

BAFİM-DER 2013 YILI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği 2013 yılı, yılsonu istişare toplantısını gerçekleştirdi.

A+A-

Toplantının açılış konuşmasında Bafimder Yönetim Kurulu Başkanı Murat TOPAL 2013 yılında yapmış oldukları faaliyetleri anlattı. Başkan Murat TOPAL 2013 yılında İmamlık Yeterlilik Kursu Hocalığı ve Müezzin Kayyımlık yeterlilik belgesi sınavı kursu düzenlediklerini, ihtiyaç sahibi İmam Hatip Lisesi mezunu yüksek öğrenimde Eğitim gören öğrencilere burs imkânı sağladıklarını cumartesi sabahları Tefsir sohbeti düzenlediklerini, 2013 mezunlar günü programı düzenlediklerini ve gerek orta kısımda gerekse lise kısmında İ.H.L’nin Başarılı öğrencilerine ödüller dağıttıklarını söyledi. Ayrıca üye ziyaretleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla birçok faaliyetler gerçekleştirdiklerini söyledi

                Toplantıya katılan Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Berati AYDIN’da İmam Hatip Lisesindeki eğitimle ilgili bilgiler verdi. Müdür Berati AYDIN Okuldaki başarı oranını yükseltmek için Halk Eğitim destekli kurslar düzenlediklerini söyledi. İmam Hatip Orta kısmı Müdür’ü Halit İbrahim ÇALIK’da İmam Hatip Lisesi Orta kısma önümüzdeki yıllarda öğrenci sayısındaki artışına göre şuandaki okul binasının yeterli olmayacağını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet UZUNLAR’ DA ihtiyaca göre Yeni okul binalarının gündeme alındığını söyledi. Ak parti İl Genel Meclisi üyesi İsmail KURT’ DA yeni okul binaları ile ilgili ödeneklerin çıktığını proje aşamasında olduklarının bilgisini verdi.

                Çeşitli sivil toplum Kuruluşlarının da yer aldığı toplantıya Milli Eğitim Müdürü Mehmet UZUNLAR Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Berati AYDIN ve Müdür Yardımcıları İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil İbrahim ÇALIK, Müdür yardımcıları Okul Aile Birliği Başkanları Ak parti İlçe Başkanı Tuncay YURUSEVEN, Av. Ali KAPLAN, Av. Ersan OKTAŞ, İlçe vaizi Veli ÇAYIR, İş adamı ve Y.S.V. Başkanı Ali KULOĞLU, İş adamı ve TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamit KILIÇ ve çok sayıda İmam Hatip Lisesi mezunu ve mensubu katıldı.

   Bafimder Başkanı Murat TOPAL 2014 yılında yapmayı Planladıkları faaliyetleri özetleyerek katılımcılardan ve tüm İmam Hatip Lisesi mezunlarından destek beklediklerini söyledi ve katılımcılara teşekkür etti.     

img_2884.jpgimg_2891.jpgimg_2893.jpgimg_2901.jpgimg_2904.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.