BADEF’TEN Adıyaman’da Samkon Samsun Köyünde Maneviyat Dolu İftar Yemeği

BADEF’TEN Adıyaman’da Samkon Samsun Köyünde Maneviyat Dolu İftar Yemeği

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) ve BADEF’e bağlı federasyonların katkıları ile SAMKON’un Adıyaman’da deprem sonrası oluşturduğu SAMSUN KÖYÜN’de maneviyat dolu iftar yemeği programı düzenlendi. 

A+A-

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) ve BADEF’e bağlı federasyonların katkıları ile SAMKON’un Adıyaman’da deprem sonrası oluşturduğu SAMSUN KÖYÜN’de maneviyat dolu iftar yemeği programı düzenlendi. 
SAMKON’un, deprem bölgesi olan Adıyaman’da kurmuş bulunduğu Samsun köyünde her akşam yüzlerce depremzedeye iftar veriliyor. SAMKON’un kurmuş bulunduğu konteynır kentte dün akşamki iftar programını BADEF (Bafra Dernekler Federasyonu) verdi.

İftar programları ramazan ayının ilk gününden itibaren devam ediyor

BADEF ve BADEF’E bağlı 14 dernek ve İstanbul Bafraspor Kulübünün ve yönetim kurullarını manevi destekleriyle Adyımanda SAMKON Köyünde 500 kişiye iftar yemeği verildi.
Yemekte Kur’anı Kerim okundu. Dualar edildi. Akşam ezanının okunması ile oruçlar huşu içinde açıldı.
İftar yemeğinin sonunda bir konuşma yapan İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF)  Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu,’’Değerli Adıyamanlı hemşerilerimiz. Bizler İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) olarak  Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) üyesiyiz. Bizler Samsun’un Bafra ilçesinin dernekleri ve federasyonuyuz. 
Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu SAMKON olarak depremzede kardeşlerimiz için Adıyaman’da konteyner evlerden oluşan “Samsun Köyü” nde; yaraları sarmak, ihtiyaç sahiplerine iftar sofrası kurarak sıcak yemek ikramında bulunmak üzere kurduğumuz İftar Çadırında her akşam yemek ikramı ile 500 kişiye hizmet vermeye devam ediyoruz. 
14 tane dernek 1 adet spor kulübü ile biz İstanbul’dan geldik buraya. İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Halil İbrahim Mete, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Onur Karagöz, İstanbul Bafra Yakıntaş Köyü Derneği Başkanı Ahmet Karagöz, İstanbul Bafra Kolaylılar Derneği Başkanı İsmail Dinler, İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği Başkanı Sadettin Dağtaş, İstanbul Bafra Dereler Köyü Derneği Başkanı Faruk Önday, İstanbul Bafra Dedeli Köyü Derneği Başkanı Recep Ünal, İstanbul Bafra Kalaycılı Köyü Derneği Başkanı Ayhan Çakır, İstanbul Bafra Düzköy Derneği Başkanı Kerem Alışkan, İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Eren Keskin, İstanbul Bafra Gazibeyli Köyü Derneği Başkanı Turgay Tunca, İstanbul Esenyurt Bafralılar Derneği Başkanı Ramazan Durmuş, İstanbul Bafra Ozan Köyü Derneği Başkanı Raşit Önder, İstanbul Bafra Gerzeliler Köyü Derneği Başkanı Metin Karaduman, İstanbul Beşyüzevler Bafralılar Derneği Başkanı Şenol Fırtına olarak sizlerle bir arada iftar yapmanın onurunu yaşamak istedik. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin. 6 şubat’ta meydan gelen ve hepimizi derinden etkileyen bir deprem afeti yaşadık. Deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar , kederli ailelere ve ülkemize sabırlar diliyoruz. Bu organizasyona emek verenlere, yardım eden hayırseverlere, federasyon ve dernek başkanlarımıza, sahada çalışan aşçısından, fırıncısına, hizmet eden herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.
Samsunlular kendine yakışanın en iyisini yapmaya devam edecekler, bizi yalnız ve depremzede kardeşlerimizi de kimsesiz bırakmayan herkese en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. 
Ayrıca her daim yanımızda maddi ve manevi olarak bulunan BADEF Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş’a , katkıları ile bizlerin yanında bulunan İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği İSGİD GENEL Başkanı Fatih Aşcı ve yönetim kuruluna. SAMKON SAMSUN KÖYÜ Gönüllü görevlileri Burhan Güney ve VEZDEF Genel Başkanı İsmail Ceylan’a ise şükranlarımızı sunmak isteriz.’’diyerek sözlerini tamamladı. 

İftar yemek programına katılım sağlayan SAMKON’un Samsun Köyünde kalan depremzede aileler ise maneviyat dolu birlik ve beraberlik iftar yemeğine katkıda bulunan İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF ) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve BADEF’e bağlı dernek başkanlarına, yönetimlerine, BADEF Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş’a , SAMKON SAMSUN KÖYÜ Gönüllü görevlileri Burhan Güney ve VEZDEF Genel Başkanı İsmail Ceylan’a tüm depremzedeler adına teşekkürlerini sundular.

badeften-adiyamanda-samkon-samsun-koyunde-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-1.pngbadeften-adiyamanda-samkon-samsun-koyunde-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-2.pngbadeften-adiyamanda-samkon-samsun-koyunde-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-3.pngbadeften-adiyamanda-samkon-samsun-koyunde-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-4.pngbadeften-adiyamanda-samkon-samsun-koyunde-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-5.pngbadeften-adiyamanda-samkon-samsun-koyunde-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-6.pngbadeften-adiyamanda-samkon-samsun-koyunde-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-7.pngbadeften-adiyamanda-samkon-samsun-koyunde-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-8.pngbadeften-adiyamanda-samkon-samsun-koyunde-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-9.pngbadeften-adiyamanda-samkon-samsun-koyunde-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-10.pngbadeften-adiyamanda-samkon-samsun-koyunde-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-11-001.pngbadeften-adiyamanda-samkon-samsun-koyunde-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-12-001.pngbadeften-adiyamanda-samkon-samsun-koyunde-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-13-001.pngbadeften-adiyamanda-samkon-samsun-koyunde-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-14-001.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.