BADEF 2017 YILININ SON TOPLANTISINI YAPTI

BADEF 2017 YILININ SON TOPLANTISINI YAPTI

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) 2017 yılının son toplantısını Bafra Pide Salonunda yaptı.

A+A-

Toplantıya İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF’e) bağlı İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Dernek Başkanı Halil İbrahim Mete, Bafra Yakıntaş Köyü Dernek Başkanı Necati Karagöz, Bafra Dereler Köyü Dernek Başkanı Faruk Önday, Bafra Çetinkaya Dernek Başkanı Mesut Sağlam, Bafra Dedeli Köyü Dernek Başkanı Mustafa Ünal, Bafra Gazibeyli Köyü Dernek Başkanı Aslan Koparan, Bafra Ozan Köyü Dernek Başkanı Raşit Önder, Bafra Kolaylılar Dernek Başkanı Rıfat Şen, İstanbul Bafra Beşyüzevler Dernek Başkanı Şenol Fırtına, Bafra Gerzeliler Köyü Dernek Başkanı Ramazan Elik, Bafra Düzköy Derneği Başkanı Kerem Alışkan, Esenyurt Bafralılar Dernek Başkanı Neşet Durmuş, Bafra Kalaycılı Köyü Dernek Başkanı Ayhan Çakır katıldı.

BADEF Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu yaptığı açıklamada, “BADEF olarak 2017 Yılının son toplantısını BADEF’ e bağlı 12 Dernek Başkanları ile beraber yaparak 2017 yılının istişaresini aramızda yaptık. Bugün burada bizleri ağırlayan Bafra Pidesi Sabri Keskine, BADEF Yönetiminden Mehmet Aşçı, Fatih Aşçı ve Ahmet Kocabaşa teşekkür ederim. Bunun yanında her zaman kendisini örnek aldığımız onursal başkanımız ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı’ya verdiği manevi desteklerden dolayı şükranlarımızı sunarız.

İstanbul’ da Bafralıların BADEF çatısı altında hep birlikte olduklarının altını çizerek, 14 Derneğimiz ile beraber çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz, Bafra için hep birlikte kardeşlik duygusu içersin de yaşayacağız ve yürüyeceğiz. Bugünlerde birlik ve beraberliğin ne derece önemli olduğunu hepimiz farkındayız. Federasyon olarak her zaman yaptığımız ve gelecekte yapacağımız tüm çalışmalarda, programlarda ve etkinliklerde **Birlik ve Beraberliğin** önemini vurgulayarak bu amaçla hedeflerimize ulaşmaya BADEF Yönetim Kurulumuz ile devam edeceğiz” dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.