BABALAR GÜNÜNDE PERSONELDEN KAYMAKAM HALİS ARSLAN’A JEST

BABALAR GÜNÜNDE PERSONELDEN KAYMAKAM HALİS ARSLAN’A JEST

Babalar günü dolasıyla Bafra Kaymakamlığı Personeli ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personeli bir jest yaparak bu güzel günde Kaymakam Halis Arslan’a sürpriz yaptılar.

A+A-

İlk öncelikle Kaymakamlık personeli adına Yazı işleri Müdürü Necmettin Özel ve akabinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer personelleri adına ortaklaşa konuşma yaptılar. Konuşmalar da ise; 21 Haziran’da kutlanan babalar günün de sizlerle birlikte olmaktan  ve değerli personelimizle beraber  babalar gününüzü en içten dileklerimizle kutluyoruz dediler.

Kısa bir konuşma yapan Kaymakam Halis Arslan; Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, bilinçli, kültürlü, öz değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında hiç şüphesiz ki babalarımızın büyük sorumlulukları ve görevleri vardır. Tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babalarımızın bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.