Babacan FC Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Şampiyonu Oldu

Babacan FC Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Şampiyonu Oldu

Bafra ilçesinde Çaça Kapalı Halı Saha işletmecisi Çağrı Tomaç tarafından "Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’’ düzenlendi.

A+A-

Bafra ilçesinde Çaça Kapalı Halı Saha işletmecisi Çağrı Tomaç tarafından "Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’’ düzenlendi.


Turnuvada Babacan FC Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Şampiyonu Oldu

Her Yıl Sosyal Destek Projeler kapsamında Bafra ÇAÇA Halı Sahada Düzenlenen Cumhuriyet Kupası  Futbol Turnuvasına bu yıl da yoğun ilgi vardı.

Çaça Kapalı Halı Saha, Cumhuriyetimizin 100.yılı , 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir coşkuyla karşıladı. Bu özel gün, "Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası" ile taçlandırıldı.

17 takımın boy gösterdiği  bu heyecan dolu turnuvada futbolseverlere muhteşem bir futbol şöleni sunuldu.
Turnuva hakkında ÇAÇA Kapalı Halı Saha İşletmecisi Çağrı Tomaç yaptığı açıklamada,’’ Cumhuriyetimizin 100.yılını , 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir coşkuyla karşıladık. Bu özel ve anlamlı  günü , "Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası" ile taçlandırıldık. Turnuvanın organizasyon komitesi  Vedat KEÇELİ, Yusuf DANIŞMAZ, Mahmut YILMAZ, Murat BÖLÜKBAŞ tecrübeli isimlerden oluştu.
Futbolseverlere için bu turnuva sadece bir rekabet değil, aynı zamanda ödüllerle dolu bir fırsat sunduk. Birinci takım, gurur verici bir kupa ve yarım altınla ödüllendirilirken, ikinci takım kupa ve çeyrek altın kazandı. Üçüncü sırayı alan takım ise kupa ve gram altınla ödüllendirilmiştir.
29 Ekim Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasına birbirinden değerli 17 takım katılmıştır.
Turnuvanın 1.cisi, şampiyonu BABACAN FC,2.si Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Takımı, 3.cüsü ise , 1923 Bafra Unıted takımı olmuştur.
En centilmen takım: Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Takımı, En centilmen oyuncu: Mücahit Çetin, En iyi Kaleci: Emre Er, En iyi defans: Tayyip Keleş, Gol Kralı : Görkem Ceylan seçilmiştir.
Büyük zaferler kazanılmış bu günlerimiz ve bunun gibi tüm milli bayramlarımız; bugünümüze ve yarınlarımıza ışık tutmalıdır. Biz tarihimize layık olmaya ve aldığımız bayrağı ileriye taşımaya mecburuz. Bu bizim en birinci görevimiz. Şanlı Türk milletimizin Cumhuriyetimizin 100.yılını  kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum. 
Ayrıca belirtmek isterim, her geçen sene turnuva kültürü Bafra’da daha da olgunlaşarak devam ediyor. Düzenlemiş olduğumuz turnuvamız adına yakışır bir şekilde yapıldı. Tüm bunların bütününde; Turnuvamıza katılım nezaketi gösteren tüm sponsor firmalara, katılım sağlayan tüm sporcu arkadaşlara,kurumlara en kalbi şükranlarımı sunmak isterim. İleri ki senelerde daha kapsamlı daha çok katılımlı ve bu duyguları herkese yaşatabilecek bu tarz 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası organizasyonları yapmayı çok istiyorum. Bafra’mızın bu ve bundan daha büyük organizasyonlara layık olduğunu düşünüyorum. Türk milleti için apayrı önemi olan adına turnuva yapmaktan ve bunu geleneksel bir şekilde her sene sürdürmekten de onur duyuyorum.
İsimleri yazılı BABACAN FC , BAFRA İLÇE EMNİYET, 1923 BAFRA UNITED KIZILIRMAKSPOR,İPEK OTO BOYA,ESNAF UNITED,TARİH YAZANLAR, ,KESKİN SİGORTA,ŞİRİNKÖY FC,DOĞANCASPOR,BAFRA CITY,USTA ELEKTRİK,UYUMSUZLAR,BAFRA FC,55 FC,BABA YİĞİT,YEŞİLYAZI FC tüm takımlara, futbolcu kardeşlerime, yetkililere, kurumlara, turnuvada görev alan hakemler, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.

babacan-fc-cumhuriyet-kupasi-futbol-turnuvasi-sampiyonu-oldu.pngbabacan-fc-cumhuriyet-kupasi-futbol-turnuvasi-sampiyonu-oldu-001.pngbabacan-fc-cumhuriyet-kupasi-futbol-turnuvasi-sampiyonu-oldu-002.pngbabacan-fc-cumhuriyet-kupasi-futbol-turnuvasi-sampiyonu-oldu-003.pngbabacan-fc-cumhuriyet-kupasi-futbol-turnuvasi-sampiyonu-oldu-004.pngbabacan-fc-cumhuriyet-kupasi-futbol-turnuvasi-sampiyonu-oldu-005.pngbabacan-fc-cumhuriyet-kupasi-futbol-turnuvasi-sampiyonu-oldu-006.pngbabacan-fc-cumhuriyet-kupasi-futbol-turnuvasi-sampiyonu-oldu-007.pngbabacan-fc-cumhuriyet-kupasi-futbol-turnuvasi-sampiyonu-oldu-008.pngbabacan-fc-cumhuriyet-kupasi-futbol-turnuvasi-sampiyonu-oldu-009.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.