AZERBEYCAN’IN TATLISES İ SAMSUN’DA AMELİYAT OLDU

AZERBEYCAN’IN TATLISES İ SAMSUN’DA AMELİYAT OLDU

"Azerbaycan’ın İbrahim Tatlıses"i olarak adlandırılan ses sanatçısı Vasif Maharramov, Samsun Özel FBM Tıp Merkezi’nde yüz operasyonu oldu.

A+A-

Samsun’a gelen Azeri ses sanatçısı Vasif Maharramov, Doç. Dr. Hayati Akbaş’ın gerçekleştirdiği başarılı bir operasyonla orta yüz gerdirme ameliyatı oldu. Vasif Maharramov, “Hayati beyle Bakü’de bir TV programında tanıştık. Kendisiyle dost olduk. Kendisi bana ameliyatını Samsun’da gerçekleştirebileceğini söyledi. İlk başta çok çekindim. Çünkü gerçekleştirilecek operasyon riskli bir operasyondu. Kendisine güvendim ve Samsun’a gelerek ameliyat oldum” dedi.
Samsun’a en son 1993 yılında geldiğini söyleyen Vasif Maharramov, “Samsun çok değişmiş. Karadeniz Bölgesi’nin Paris’i olmuş. Ben bu kadar gelişen bir şehir olacağını zannetmiyordum. Sahil Yolu şehrin batısından doğusuna kadar uzanıyor. Samsun’un için kim ne yaptıysa ellerine sağlık” diye konuştu.
Kendisinin büyük bir İbrahim Tatlıses hayranı olduğunu söyleyen, "Azerbaycan’ın İbrahim Tatlıses"i olarak adlandırılan ses sanatçısı Vasif Maharramov, “Ben senelerdir İbrahim Tatlıses'i dinliyor ve örnek alıyorum. Onun şarkılarını çok rahat olarak seslendirebiliyorum. Kendisi bence bir dünya starıdır” şeklinde konuştu.
Vasif Maharramov’a, kendisine güvenerek Samsun’a gelmesinden dolayı teşekkür ettiğini belirten Doç. Dr. Hayati Akbaş ise, “Kendisi ile çok iyi bir dost olduk. Beni kırmayıp Samsun’a geldiği için kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.