Azad Pirinç Fabrikasında Çeltik Üreticilerine Şükür Yemeği Düzenlendi

Azad Pirinç Fabrikasında Çeltik Üreticilerine Şükür Yemeği Düzenlendi

Samsun’un Bafra  ilçesinde çeltik üreticileri Bafra’da Azad Pirinç Fabrikası işletmecileri Selattin Demir, Haydar Demir, Serdar Demir’in düzenlediği şükür yemeğinde bir araya geldi.

A+A-

Samsun’un Bafra  ilçesinde çeltik üreticileri Bafra’da Azad Pirinç Fabrikası işletmecileri Selattin Demir, Haydar Demir, Serdar Demir’in düzenlediği şükür yemeğinde bir araya geldi.

Azad Pirinç Fabrikası işletmecileri Selattin Demir, Haydar Demir, Serdar Demir’in tarafından Bafra OSB’de buluna fabrikanın bahçesinde düzenlenen şükür yemeğine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Meclis Başkanı Hakan Yıldırım, Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Çeltik Komisyon Üyesi Mecit Aytek, Banka Müdürleri, Çeltik Üreticileri, İş insanları, mahalle muhtarları ile çok sayıda çeltik üreticisi katılım sağladı.

Azad Pirinç Fabrikası işletmecilerinden Serdar Demir yaptığı açıklamada,’’Düzenlemiş olduğumuz şükür yemeğimize katılım sağlayan herkese Bafra Azad Pirinç Fabrikası olarak en kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz. Bafra ilçe ve bölge ekonomisinin büyük bir kısmını çeltik oluşturmaktadır. Çeltik ilçemiz için önemli gelir kaynaklarının başında geliyor. Hasat zamanına çok kısa bir  süre kaldı. Bu yıl hava şartlarının da iyi gitmesiyle birlikte çeltikten iyi bir verim bekliyoruz.
Bu şükür yemeğini bizler Bafra Azad Pirinç Fabrikası olarak yıllardır sürdürmekteyiz. 
Çeltik ekimi Samsun'da Bafra Ovası'nda yer alan 19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçeleri ile Çarşamba Ovası'nda bulunan Çarşamba, Terme, Tekkeköy ve Salıpazarı ilçelerinde yapılmaktadır. Samsun'daki çeltik üretiminin yüzde 86,7'si Bafra Ovası'nda gerçekleştirilmektedir. Türkiye'de çeltik üretiminde ilk 15 ilçeye bakıldığında Bafra ikinci sırada gelmektedir. Yani Samsun çeltik üretim merkezidir. Bafra  Azad Pirinç Fabrikası olarak her daim çeltik üreticilerinin yanındayız. Tüm üreticilerimize bereketli harmanlar diliyoruz. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.19-032.png21-020.png22-019.png24-014.png25-011.png26-009.png27-005.png28-002.png29-003.png30-001.png

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.