AYVACIK ‘SAKLI CENNET’ DEĞİL ‘SAKLI GERÇEKLER’ İLÇESİ

AYVACIK ‘SAKLI CENNET’ DEĞİL ‘SAKLI GERÇEKLER’ İLÇESİ

İYİ Parti Ayvacık İlçe Başkanı İlmiza Atmaca Ayvacık’ın sorunlarına değindi.

A+A-

Atmaca, “Fındığa, hayvancılığa yeterince proje üretilip desteklenmediği için, nüfusumuz 2000’li yıllarda 27.000 civarlarındayken bugün 20.000’in altına düşmüştür. Ayvacık bu bahsettiğimiz nedenlerden dolayı hızlı bir göç vermekte” dedi. 

HALKIMIZ KANDIRILIYOR

Diğer hizmetlerde de maalesef son on altı yılda durum çok iyi değil diyen İlçe Başkanı Atmaca, “İlçemizin 43 mahallesinde sadece iki mahallede altyapı var,  diğer mahalle ve köylerimizde altyapı sorunları son on yıldır, söz verilmesine rağmen hiçbir çalışma yapılmadı. İlçemizi çıkmaz sokaktan kurtaracak olan Erbaa-Taşova yolu 15 yıldır yandaş kayırmacılığı yüzünden bitirilememiş durumda. Ayvacık’ta 15 yıl önce hizmete girmiş devlet hastanemizin hâlihazırda uzman doktor ve araç gereç eksikleri tamamlanmamış olduğu halde, ilçemizde yaşayan halkımıza yeni bir Devlet Hastanesi vaadinde bulunan AK Parti ilçe yetkilileri bu konuda da halkımızı aldatmaktadır” diye vatandaşların kandırıldığını söyledi. 

 

GENÇLERİN GURURU İLE OYNANIYOR

İYİ Parti Ayvacık İlçe Başkanı İlmiza Atmaca, “Aldığımız duyumlara göre yeni yapılması planlanan Devlet Hastanesi, diğer ilçelerin AK Parti’li yetkilileri tarafından, kendi ilçelerine kaydırıldığını duyuyoruz. Her konuda her vaadi veren AK Parti yetkilileri genç işsizlerimizin iş vaadiyle gurur ve onurlarıyla oynamaktadırlar. Yandaş ve kayırmacılık maalesef gençlerimizi mutsuzluğa sevk etmektedir. Ayvacık ilçemize diğer illerden atanan öğretmenler bir iki yıl sonra ilçemizden gitmenin yollarını aramaktadır. Köylere atanan öğretmenler görevlendirmeyle ya ilçe merkezinde görev yapıyorlar. Ya da bir kısmı istifa edip gidiyorlar. Bu ilçemiz için çok acı bir olay” sözleriyle Ayvacık’ın gelişmekten ziyade son yıllarda gerilediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.