AYVACIK BELEDİYESİ MECLİSİNDEN BARIŞ PINARI HAREKATINA TAM DESTEK

AYVACIK BELEDİYESİ MECLİSİNDEN BARIŞ PINARI HAREKATINA TAM DESTEK

Ayvacık Belediyesi Meclisi, Belediye Başkanı Halil Kalaycı’nın Başkanlığında olağanüstü toplanarak, Türk Silahlı Kuvvelerinin Suriye'de gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı'na destek amaçlı bildiri yayınladılar.

A+A-

Meclisin tek gündem maddesi olan Barış Pınarı Harekatı bildirisi Belediye Başkanı Halil Kalaycı tarafından okunup meclis üyelerince görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

        "Gün bir ve beraber olma günüdür" diyen Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, Barış Pınarı Harekatı’na tüm ilçe halkı olarak tam destek verildiğini belirterek  “ Suriye’nin kuzeyindeki terör örgütlerine karşı, barış ve istikrarı sağlamak, sınır güvenliğimiz ve bölge halkını terör örgütlerinin zulmünden kurtarmak için başlatılan Barış Pınarı Harekatına katılan başta baş komutanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ülkemizin bağımsızlığının ve güvenliğinin teminatı ve koruyucusu olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman Askerlerinin her birine başarılar diliyorum. Barış ve huzurun egemen olması amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

yvacik-belediyesi-meclisinden-baris-pinari-harekatina-tam-destek-8.jpgyvacik-belediyesi-meclisinden-baris-pinari-harekatina-tam-destek-6.jpgyvacik-belediyesi-meclisinden-baris-pinari-harekatina-tam-destek-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.