Aytünür Sokak Hayvanlarını ve Madde bağımlılarını untmadı

Aytünür Sokak Hayvanlarını ve Madde bağımlılarını untmadı

MHP Belediye Meclis üyesi Hakan Aytünür sokak hayvanları ve madde bağımlısı gençleri unutmayarak meclise iki ayrı dilekçe sunarak yine bir ilke imza attı.

A+A-

MHP Belediye Meclis üyesi Hakan Aytünür sokak hayvanları ve madde bağımlısı gençleri unutmayarak meclise iki ayrı dilekçe sunarak yine bir ilke imza attı.

MHP Meclis üyesi olduğu günden bu güne taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Hakan Aytünür Bafra için birşeyler yapmanın derdinde.MHP Belediye Meclis üyesi bugün yapılan Meclis toplantısında bu iki sorunu dile getirerek dyarlılığını gösterdi.

Bafra Belediye Meclis üyesi Hakan Aytünür’ün Meclise sunduğu dilekçe

 

BAFRA BELEDİYE MECLİSİNE

          Baframızda bulunan başıboş gezen sokak hayvanları için mevcutta bulunan barınağımızın yetersiz olması merkezi yerlerde  okul önlerinde v.b yerlerde bulunan sokak hayvanlarının  barınağın yanında bulunan boş arazinin değerlendirilerek burada muhafaza edilebileceği dolayısı ile kontrol altına alınarak ortalıkta başıboş gezen  sokak hayvanlarının yaşam hakları muhafaza altına alınabilir. Bunun maliyeti ile ilgili olarak Baframızda ulusal düzeyde 65 tane market var bu marketler hepsi baframızın parasını alıp istanbula çekiyor madem buradan parayı kazanıyorlar belediyemizden  ruhsatlarını rahat bir şekilde alan bu marketler bir sosyal projenin içinde olup bu maliyeti karşılatmalıyız ilgili bölge müdürleri ile görüşüp bu konuya dahil edebiliriz meclisin bilgisine arzederim.

                                                                                               

 

                                    BAFRA BELEDİYE MECLİSİNE

 

         Maalesef son yıllarda ilçemizde gençlerimizde madde bağımlılığı hızla artmakta ve toplumun   kanayan yarası haline gelmekte bu kötü alışkanlıklardan gençlerimizi kurtarmak için bir sosyal farkındalık projesi oluşturarak bu konuya  sahiplenmeliyiz bu gençleri kazanarak topluma faydalı hale getirmeliyiz.Valiliğin  Türkiye futbol fedarasyonunun Büyükşehirin  Belediyemizin  19 mayıs üniversitesi spor akademesinin öncülüğünde maddeyi bırak spora bağlan  gibi bir oluşum ile  ses getireceğimiz kanısındayım bu konuyla alakalı olarak belediye başkanımız sayın zihni şahinin  konuya öncülük ederse başarılı olacağımız kanısındayım bilginize arzederim

                                                                                                           MHP GRUBU ADINA

                                                                                                           HAKAN AYTÜNÜR 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.