Aysunzade Tekstil’den Bafra OSB’ye Dev Yatırım 

Aysunzade Tekstil’den Bafra OSB’ye Dev Yatırım 

Bafra ilçesinde  hizmet veren Aysunzade Tekstilin Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde kuracağı tekstil firmasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

A+A-

Bafra ilçesinde  hizmet veren Aysunzade Tekstilin Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde kuracağı tekstil firmasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Aysunzade Tekstil  yönetim kurulu başkanı Aysun Macit,’’1989 yılında tekstil hayatına başladım. Kendimi geliştirerek 2016 yılında KOSGEP desteği ile 7 makinalık bir atölye açarak , kadın girişimciler arasında yerimi aldım.
300 kişilik kadromla  şimdiki Aysunzade Tekstil firmasını kurdum. Hızlı büyüme grafiğini de burada göstererek girişimlerim ile Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde 500 kişiye ekmek verecek şekilde kendi firmamım temel atma törenini gerçekleştirmemim mutluluğunu yaşamaktayım. 
1989 yılında sadece Bafra’da küçük bir atölyede tekstil işi yapan firmayken, artık Türkiye’nin 81 iline ve diğer ülkelere satış yapmaktayız. Başarımızın temelinde aslında bölgede üretilen bir ürünün kaliteli olmadığı algısını yıkmak vardı. Bugün 81 vilayette ve Mısır, Katar gibi ülkelerde ürünlerimiz satılıyor. Teknolojik açıdan en iyi makineleri kullandığımızı belirtmek isterim.  Temel atma törenimizde yanımızda bulunan herkese teşekkürlerimi sunmak isterim. ’dedi.
Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise Aysunzade Tekstil’in Bafra OSB’de temeli atılan işyerinin hayırlı olması dileğinde bulundular.
Konuşmalardan sonra ise Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı- Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş, yüklenici firma Başaran İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başaran ve Aysunzade Tekstil  yönetim kurulu başkanı Aysun Macit’in butona basması ile ilk harç dökülerek hayırlı olsun dilekleri ile temel atılımı yapıldı.
Temel atma törenine ayrıca Bafra OSB Bölge Müdürü Recai Akçer,  İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi Müdürü Kadir Tandoğan'ı Bafra TSO Meclis Başkanı Nur Meral Aydıner, Bafra OSB’de faaliyet gösteren işletmelerin yönetim kurulu başkanları,  Banka Müdürleri, daire müdürleri, iş insanları ile çok sayıda Aysunzade Tekstil çalışanı katıldı. 


 

Etiketler : ,
Aysunzade Tekstil’den Bafra OSB’ye Dev Yatırım  foto galeri

Aysunzade Tekstil’den Bafra OSB’ye Dev Yatırım  foto galeri

Bafra ilçesinde hizmet veren Aysunzade Tekstilin Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde kuracağı tekstil firmasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.