Ayşenur&Faruk Çelebi  Bafra’da Mutluluk Dolu Yıllara Yelken Açtılar

Ayşenur&Faruk Çelebi Bafra’da Mutluluk Dolu Yıllara Yelken Açtılar

Gülcan-Bülent Çelik’in kızı Ayşenur  ile  Emine-Osman Çelebi’nin oğlu, ÇELEBİ TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Çelebi’nin yeğeni Faruk Çelebi  Bafra’da yapılan muhteşem düğünle mutluluk dolu yıllara yelken açtılar.

A+A-

Gülcan-Bülent Çelik’in kızı Ayşenur  ile  Emine-Osman Çelebi’nin oğlu, ÇELEBİ TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Çelebi’nin yeğeni Faruk Çelebi  Bafra’da yapılan muhteşem düğünle mutluluk dolu yıllara yelken açtılar.
Genç çiftler Ayşenur&Faruk Çelebi  için Bafra Ay Işığı düğün salonunda muhteşem düğün merasimi düzenlendi.
Genç çiftler Ayşenur&Faruk Çelebi  hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler ve konfetiler eşliğinde masalarına kadar alkışlar arasında geldiler. 
İlk danslarını yapan genç çiftlere arkadaşları ve aile yakınları da eşlik ettiler. 
Ayşenur&Faruk Çelebi  yapılan muhteşem düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler. 
Genç çiftler daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler.
Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular. 
Çalınan oyun havaları eşliğinde oyunlarını oynayan, halay çeken Genç çift Ayşenur&Faruk Çelebi’ye  arkadaşları ve davetliler eşlik etti.
Düğün merasimininde her iki aile adına duygulu bir konuşma yapan ÇELEBİ TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Çelebi,’’ Çelik ve Çelebi  aileleri adına evlatlarımız Ayşenur&Faruk Çelebi’nin  düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek duygularını belirttiler. 
Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.
Düğüne Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yurduseven, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Samsun Büyükşehir Belediyesi  Mezarlıklar Müdürü İsmail Mutlu, Bafra OSB Bölge Müdürü Recai Akçer, HAS ACARLAR İNŞAAT Yönetim Kurulu Başkanı ve TESDEF Genel Başkanı Hasan Acar, Bafra Seyahat Kapaklı İşletmecisi Şükrü Önder, Bafra BLUE DENİM TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tunç, DEREBEY TARIM Yönetim Kurulu Başkanı, Bafra Ticaret Borsası Başkan Adayı Şükrü Derebey, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri , İş İnsanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Ayşenur&Faruk Çelebi  Bafra’da Mutluluk Dolu Yıllara Yelken Açtılar

Ayşenur&Faruk Çelebi Bafra’da Mutluluk Dolu Yıllara Yelken Açtılar foto

Gülcan-Bülent Çelik’in kızı Ayşenur ile Emine-Osman Çelebi’nin oğlu, ÇELEBİ TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Çelebi’nin yeğeni Faruk Çelebi Bafra’da yapılan muhteşem düğünle mutluluk dolu yıllara yelken açtılar.Genç çiftler Ayşenur&Faruk Çelebi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.