Ayranlar Kaymakam’dan

Ayranlar Kaymakam’dan

Bafra’da demokrasi nöbetinin son gününde Samsun Manda yetiştiricileri birliği tarafından manda yoğurdundan hazırlanan ayran kent meydanına gelen halka ikram edildi.

A+A-

Haber:Sebahattin Gürgür

Programa Bafra kaymakamı Hacı İbrahim Türker, Samsun Tarım İl müdürü Nail Kırmacı, Samsun manda yetiştiricileri birlik başkanı İsmail Metin, Ak Parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek İlçe tarım müdürü Ahmet Dursun katıldı.

 Demokrasi nöbetinin son gününde toplanan vatandaşlara Samsun manda yetiştiricileri birliği tarafında ayran ikramı yapıldı. Ayran dağıtımını Bafra Kaymakamı Hacı İbrahim Türker, Samsun Tarım il müdürü Nail Kırmacı, İlçe tarım müdürü Ahmet Dursun yaptı.

Samsun manda yetiştiricileri birlik başkanı İsmail Metin ;’’15 Temmuzda ülkemizin yaşadığı sıkıntılı süreci vatandaşların birlik ve beraberliği sayesinde çok şükür atlattık. Bizde Samsun manda yetiştiricileri birliği olarak Demokrasi nöbetinin son gününde halkımıza kendimiz tarafından hazırlanan ayran dağıtmak istedik. Allah bu millete bir daha böyle bir şey yaşatmasın’ ’dedi.

ayran-2.jpgayran-3.jpgayran-4.jpgayran-5.jpgayran-6.jpgayran-7.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.