Aydoğan, Eczacılık Fakültesini Bafra'ya Vermemek için Kamuoyu Oluşturuyorlar

Aydoğan, Eczacılık Fakültesini Bafra'ya Vermemek için Kamuoyu Oluşturuyorlar

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Yılmaz Aydoğan; İYİ Parti Bafara İlçe Başkanlığı olarak ezcacılık fakültesi olarak ne gerekiyorsa yapacağımızı Bafra'nın menfaatleri doğrultusunda hiçbir siyaset gözetmeksizin herkesin yanında olacağımızı kamuoyu oluşturmak a

A+A-

RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI

Aydoğan Gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bafra'mızda hayır sever iş adamı Kaya Aşçı'nın fiziki binasını yapıpsiyasi ve odabaşkanlarının sivil toplm örgütlerinin öncülüğnde Ondokuz Mayıs Üniversitesine bağlı olarak YÖK'ün onayı ile Turizm fakültesi açıldı. Akif Arslan tarafından fiziki alt yapısı hazırlanan İşletme fakültesinin açılması için rektörlük uygun gördü. Daha sonra fakültenin eczacılık fakültesinin açılması için hayır sefer iş adamı Akif Arslan ve Bafra'nın önde gelen isimleri rektörle toplantı yapıp buraya eczacılık fakültesinin gelmesi için görüşmeler yapılmış.
Eczacılık Fakültesi, Cumhurbaşkanımızın onayı 25 Haziran 2019 tarihi 30812 sayılı resmi gazetede yayınlandı. 

BAFRA İÇİN TAŞIN ALTIINA ELİMİZİ KOYARIZ

19 Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eczacılık Fakültesi kararı ne hikmetse rektörün ve yönetimi kararı kendi insiyatiflerinin doğrultusunda Bafra'ya verilmemesi  için kamuoyu oluşturuyorlar. Bafra'nın talebine Bafralı siyasilerin girişmleri sonucundaBafra'ya verilmesini ve İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak ne gerekiyorsa yapacağımızı Bafra'nın menfaatleri doğrultusunu hiçbir siyaset gözetmeksizin gerekli desteği vereceğimizi kamuoyu oluşturmak için emeklerimizin heba edilmemesi için destek vereceğimizi siz değerli basın mensupları önünde söz veriyoruz.

DESTEĞE AÇIĞIZ

İYİ Parti olarak yerelde ve genelde Bafra'nın menfaatlerinin korunması doğrultusunda her türlü desteği vereceğimizi yanlış ve eksik yapılan her şeyde  eleştirisini yapıp muhalefet edecegimizi kamu oyuna sunarım.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.