Aydın Uysal Vefa Borcunu 1000 Kişilik Fabrika İle Ödeyecek

Aydın Uysal Vefa Borcunu 1000 Kişilik Fabrika İle Ödeyecek

Empsan tekstil yönetim kurulu başkanı Aydın Uysal,‘’ 1000 kişi istihdam edilecek olan bir fabrika kurma proje çalışmamız var. Yakında inşallah temellerini de atacağız’’

A+A-

Empsan tekstil yönetim kurulu başkanı Aydın Uysal,
‘’ 1000 kişi istihdam edilecek olan bir fabrika kurma proje çalışmamız var. Yakında inşallah temellerini de atacağız’’

EMPSAN Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Uysal Bafra 55 haber sitemize özel açıklamada bulundu.

EMPSAN Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Uysal Salıpazarı ilçesine bağlı Tahnal Köyünde düzenlenen geleneksel Hıdırellez şenliğinde Bafra 55.nete özel açıklamada bulunarak doğduğu topraklara vefa borcunu yaptığı proje ile 1000 kişi istihdam edecek olan bir fabrika ile ödeyeceğini belirtti.

EMPSAN Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Uysal açıklamasında,’’ Baharın habercisi tabiatın yeniden doğuşunun simgesi, güneşli günlerin müjdecisi olan Hıdırellez’de yanan ateşlerin içlerimizi ısıtmaya, kardeşliğe, barışa, huzura ve bereketli günlere vesile olmasını dilerim. Salıpazarı İlçesinde iki yıldır pandemi nedeni ile yapılamayan bu yıl 6.sını 7 Mayıs cumartesi günü Tahnal meydanında yapmanın sevincini yaşamaktayız. Bundan sonrada Tahnal’ımız için çok güzel projelerimiz olacaktır. Şenliğimiz hayırlı uğurlu olsun.
Salıpazarı ilçesine bağlı Tahnal Köyü doğumluyum. Yaklaşık 8-9 yaşında gurbet el İstanbul’a gittik. Bu Hıdırellez şenliğimiz 2 asırdır geleneksel olarak kutlanıyordu. Fakat 30 yıl önce at yarışlarında meydana gelen bir kaza sonucu ara verilmişti. 6.sını düzenlediğimiz ve katkı sağlamaktan gurur duyduğumuz Tahnal Köyü Hıdırellez şenliğimiz kutlu olsun diyorum. 
Bizler doğduğumuz baba toprakları olan Tahnal köyünden uzun çizmelerle gurbet ele çıktık. Pantolonumuzu arka kemerin düğmesine bağlıyorduk. Tanhal köyünün maneviyatı bizim için çok büyük. Rahmetli dedelerimiz, ninelerimiz buralardaydı. Buradaki kabristanlıklarda yatıyorlar. Bu köy bizim için çok değerli ve kıymetlidir. Bizler İstanbul’da güzel işler yapıyoruz. EMPSAN TEKSTİL olarak faaliyet gösteriyoruz. Her ne kadar işlerimiz İstanbul’da da olsa hiçbir zaman buralardan ayrılamadık. İlerleyen günlerde buralara doğduğumuz topraklara vefa borcumuzu ödemek için yatırımlarımız olacak. Allah nasip ederse Salıpazarı İlçesi ile Çarşamba ilçesi arasında 1000 kişi istihdam edilecek olan bir fabrika kurma proje çalışmamız var. Yakında inşallah temellerini de atacağız.

Sizlere EMPSAN Tekstil’den söz etmek istiyorum. EMPSAN TEKSTİL, 2010 yılında ” Doğru girişimci hayalperest değil, yapandır. ” düşüncesinden yola çıkarak ”EMPSAN TEKSTİL TURİZM GIDA İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.” ünvanı ile kurulmuştur. Bizlerin 30 yıllık bilgi birikimi ve gelişen ürün teknolojisini alt yapısı ile yaklaşık 15 Avrupa ülkesine ihracat yapan , aynı zamanda müşterilerimize birçok baskı yelpazesi sunduğumuz ve her işletme için altın kuralın; ” Kusursuzluk değil ama kusursuzluk hedeflenirse mutlaka üstün başarı elde edilir, “ bilinciyle adım adım yol almış ve daima elinden gelenin en iyisini yaparak lider olmayı seçmiş bir firma yapısına sahibiz. 

Bir firmanın başarılı olması ve en tepeye ulaşması için yaptığı işle ilgili her şeyi bilmesi gerektiğini başarının kazanılan parayla değil, insanların hayatında yapılan farklılıklarla alakalı olduğu düşüncesi ile sadece kazanç için çalışan bir firma değil aynı zamanda yaptığı işi seven zeka – beceri ve erdemi birbirinden ayırmayan bir firma olmayı hedeflemiştir çünkü bizler için; “ Zeka ne yapacağını bilmek, beceri nasıl yapacağını bilmek, erdem ise o şeyi yapmaktır.’’diyerek sözlerini tamamladı.

 

aydin-uysal-vefa-borcunu-1000-kisilik-fabrika-ile-odeyecek.JPGaydin-uysal-vefa-borcunu-1000-kisilik-fabrika-ile-odeyecek-001.JPGaydin-uysal-vefa-borcunu-1000-kisilik-fabrika-ile-odeyecek-002.JPGaydin-uysal-vefa-borcunu-1000-kisilik-fabrika-ile-odeyecek-003.JPGaydin-uysal-vefa-borcunu-1000-kisilik-fabrika-ile-odeyecek-004.JPGaydin-uysal-vefa-borcunu-1000-kisilik-fabrika-ile-odeyecek-005.JPGaydin-uysal-vefa-borcunu-1000-kisilik-fabrika-ile-odeyecek-006.JPGaydin-uysal-vefa-borcunu-1000-kisilik-fabrika-ile-odeyecek-007.JPGaydin-uysal-vefa-borcunu-1000-kisilik-fabrika-ile-odeyecek-008.JPGaydin-uysal-vefa-borcunu-1000-kisilik-fabrika-ile-odeyecek.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.