AYANCIK BELEDİYE BAŞKANI ÖZDEMİR, DAMSAN MAKİNA SANAYİ’Yİ ZİYARET ETTİ

AYANCIK BELEDİYE BAŞKANI ÖZDEMİR, DAMSAN MAKİNA SANAYİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Sinop Ayancık Belediye Başkanı Aslan Özdemir Bafra’da Organize Sanayi Bölgesinde bulunan DAMSAN MAKİNA SANAYİ Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ı ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

A+A-

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten DAMSAN MAKİNA SANAYİ Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş;

’’Ayancık Belediye Başkanı sayın Aslan Özdemir ile öncelere dayanan bir dostluğumuz bulunmaktadır. 
Bende kendisinin kısa zaman olmasına rağmen Ayancık İlçesinde yaptığı çalışmalar ve yapacağı projelerin bir ivme yaratacağına inanıyorum. Sinop’un Ayancık İlçesini her geçen gün yatırımlar şehri yapan ve yapacak olan Ayancık Belediye Başkanı sayın Aslan Özdemir’e önümüz süreçtede başarılar diliyorum. Ayancık ilçesinin vizyonu geniş bir başkanına ihtiyaç var. O da Aslan Özdemir’le gerçekleşeceğine inanıyorum’’ dedi.

Ayancık Belediye Başkanı Aslan Özdemir ise;

’’Yakın ilgisinden ve misafirperverliğinden dolayı DAMSAN MAKİNA SANAYİ Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’a en kalbi şükranlarımı sunmak isterim. Yapmış olduğu başarılı çalışmaları yakınen de takip etmekteyim. Bafra’da üretip Dünyanın dört bir yanına DAMSAN adını yazdırması ise ayrı bir gururdur ve onurdur. Başarılarının devamını dilerim’’ diyerek sözlerini tamamladı.

damsan-makina-sanayi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.