Avukat Kübra Aykaç’ın Hukuk Bürosunun Açılışı Yapıldı

Avukat Kübra Aykaç’ın Hukuk Bürosunun Açılışı Yapıldı

Bafra ilçesinde Avukat Kübra Aykaç’ın Adliye karşısında bulunan Avukatlar İşhanında hukuk bürosunun açılışı yapıldı.

A+A-

Bafra ilçesinde Avukat Kübra Aykaç’ın Adliye karşısında bulunan Avukatlar İşhanında hukuk bürosunun açılışı yapıldı.

 

 

Adliye karşısında bulunan Avukatlar İşhanı’nın 2. katında hizmet verecek olan Av.Kübra Aykaç  hukuk  bürosunun açılışına katılım oldukça yoğundu.
Açılış kurdelesini Samsun Baro Başkanı Av. Pınar Gülsel Yıldıran, Samsun Barosu Bafra Temsilcisi Av.Serkan Dönüm, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Av. Kübra Aykaç yapılan duanın ardından hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kestiler. 

Av.Kübra Aykaç  hukuk bürosunun açılışına katılım sağlayan herkese teşekkür ettikten sonra yaptığı açıklamada,’’Unutmayacağımız temel ilkemiz, Adalet bizlerin vicdanında başlar, bizlerin vicdanında biter. Vicdan içimizdeki adaletin terazisidir. Biz hukukçular ise diğer yargı unsurlarıyla birlikte sadece sizin vicdanınızın taşıyıcısıyız, bu doğrultuda hukuk sistemine katkı koymak, adaletin tecellisine hizmet etmek gayesiyle hukuk büromuzu açtık . Her zaman adalet ve hukuk doğrultusunda güzel hizmetler sunmayı kendimize şiar edineceğiz.’’dedi.

Av.Kübra Aykaç’ın hukuk bürosunun açılışına MHP Bafra İlçe Başkanı Emin Usta, MHP Bafra Belediye Meclis Üyeleri, Bafra Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, Bafra Kızılırmak Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Bafra Pazar Yerleri Odası Başkanı Ertan Atan, Müstecep Mahallesi Muhtarı Muhammed Şimşek, Bafra’da görev yapan avukatlar ile çok sayıda davetli katılım sağladı.

whatsapp-image-2024-04-17-at-10-13-33-1.jpegwhatsapp-image-2024-04-17-at-10-13-33.jpeg

avukat-kubra-aykacin-hukuk-burosunun-acilisi-yapildi.pngavukat-kubra-aykacin-hukuk-burosunun-acilisi-yapildi-001.pngavukat-kubra-aykacin-hukuk-burosunun-acilisi-yapildi-002.pngavukat-kubra-aykacin-hukuk-burosunun-acilisi-yapildi-003.pngavukat-kubra-aykacin-hukuk-burosunun-acilisi-yapildi-004.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.