AV. MURAT BİRCAN, ZİYARETLERİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

AV. MURAT BİRCAN, ZİYARETLERİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

​AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat Bircan, Hıdırellez mahallesinde düzenlenen Hıdırellez programa katıldı.

A+A-

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Murat Bircan, Hıdırellez mahallesinde düzenlenen Hıdırellez programa katıldı. Katıldığı programda ilgi odaklarını üzerine çeken Bircan, Barış Medya Grup Muhabiri Ali Keskin’e yaptığı konuşmada;

’’Her yıl düzenli olarak Mayıs Ayı içerisinde baharın gelmesini müjdeleyen Hıdırellez, Geleneksel olarak Hıdırellez Mahallemiz de düzenlenmiş olan Hıdırellez Şenlikleri nedeni ile burada olmaktan çok mutluyum. Ülkemiz de 24 Haziran Pazar Günü Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri öncesi, Samsun’da AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı oldum. Burada ki maksadım Samsun ve Bölgesine, seçildiğim takdir de, daha hızlı ve hizmetleri yerinde takip ederek hızlı şekilde bölgemize getirmek olacaktır’’ dedi.

Burada muhabirimize yaptığı konuşmanın ardından Av. Murat Bircan, ziyaretlerine Doğanca Köyü’nde ki ''Bolluk Aşı'' Programı ile devam etti.

murat-bircan-1.jpgmurat-bircan-2.jpgmurat-bircan-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.