Av. Kemal Şenocak; “STK’ lar şehrin önemli mihenk taşlarıdır”

Av. Kemal Şenocak; “STK’ lar şehrin önemli mihenk taşlarıdır”

AK Parti Bafra belediye Başkan A.Adayı Av. Kemal Şenocak esnaflar, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

A+A-

AK Parti Bafra belediye Başkan A.Adayı Av. Kemal Şenocak esnaflar, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

 


Şenocak'ın sürekli halkın içinde olması yoğun ve tempolu çalışmaları ile açıkladığı gerçekçi ve vizyoner projeleri takdir ve beğeni topluyor. AK Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayi şu açıklamayı yaptı.  "Bafra Ziraat odası başkanımız Sayın Osman Tosuner ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Baframız Kızılırmak nehrinin getirdiği alüvyonlu topraklar üzerine kurulmuş bir ovadır. Türkiye'nin tarım merkezlerinin başında bulunmaktadır. Bafra kalkınmasının temeli tarım ve tarıma dayalı sanayi olmalıdır. Buna ilaveten Turizmden pay almalıyız. Üniversite şehri olmalıyız.  Bafra Tarımını, rekoltesini ihracatını pazarlamasını artırmak, ekonomimizi canlandırmak çiftçilerimizin kazancını yükseltmek için ürün çeşitlenmesinden gübrelemeye, ilaçlamadan Üretime, ambalajlamadan, pazarlamaya ihracatan teknolojiye kadar entegre bir anlayışın olduğu Bafra tarım Tekno parkı hamlesini yapmaktan başka çaremiz yoktur. Ayrıca atıl tarım alanlarınıda insanımıza ve ekonomimize kazandıracağız. Biz bunlara öncü olacağız Bafra bunu gerçekleştirdiğinde hızlı büyüyecek ve kazanacaktır. Baframızın pirinç, nokul, pide,  kaymaklı lokumu gibi damak tatlarını markalastıracagız. Ekonomik değeri ve girdilerini artıracağız. Bu konularla ilgili tüm sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte hareket edeceğiz. Turizmde de Bafrayı en iyi şekilde tanıtacak ve tur şirketlerinin güzergahlarına aldıracağiz.Kizikirmak kuş cenneti, büyükcamii, çeşmelerimiz, türbe ve camilerimiz, Kapıkaya, ikiztepe, müzelerimiz, deniz feneri, baraj gölleri, Çetinkaya köprüsü, millet bahçesi şelaleler ile turizmde pay alacağız. Bafrada her mahallesinde yerli ve yabancı turist göreceğiz. Esnafımız ve halkımız kazanacaktır. " dedi

av-kemal-senocak-stklari-ziyaret-etmeye-devam-ediyor.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.