Av. Kemal Şenocak,  "Kapıkaya Uluslararası Turizm Merkezi Olacak "    

Av. Kemal Şenocak,  "Kapıkaya Uluslararası Turizm Merkezi Olacak "    

AK Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av. Kemal Şenocak ziyaretlerini Muharip gaziler Bafra temsilcisi Rahmi Şahin ve gazileri ziyaret ederek sürdürdü.

A+A-

AK Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av. Kemal Şenocak ziyaretlerini Muharip gaziler Bafra temsilcisi Rahmi Şahin ve gazileri ziyaret ederek sürdürdü.

Şenocak şunları söyledi: Bizlere hür bir vatan bırakmış olanlar kahraman şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Onların cesareti ve destansı mücadeleleri ile cennet vatanımızda, şanlı bayrağımız altında ve ezanlar içinde yaşıyoruz . Bugün Muharip gaziler Derneği Bafra temcilcimiz Sayın Gazimiz Rahmi Şahin ve gazilerimizi ziyaret ettik. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ebediyete intikal etmiş gazilerimiz ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Şehit ailelerimize ve tüm gazilerimize selam sevgi ve saygılarımı yolluyorum. Ak Parti Bafra belediye başkan A.Adayi Av. Kemal Şenocak Şenocak  dikkat çekici ve önemli bir projesini daha açıkladı. Şenocak yaptığı açıklamada " Projelerimizi Bafranın öncelikli ihtiyaçlarına göre hayata geçireceğiz. Bunu yaparken 50 ve 100 yıl sonrasını hesaplanacak projeksiyonlar ortaya koyacağız. Bilim, teknoloji ve ortak akıldan faydalanacağız. Günümüzde bunlar zor şeyler değil. Bu kapsamda imar uygulamaları, kent mimarisi ve estetiği, sosyal donatılar,  yeşil alanlar ve çevre, ulaşım ve trafik, şehir ekonomisinin canlandırılması, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, gençlik, engelliler, kadınlar, emekliler ve yaşlılar, tarım ve sanayileşme alanlarında, sanat, spor ve kültür faaliyetleri ile fiziksel yapılar kurulmasında, projeler ve hizmetleri hayata geçireceğiz. Baframız için taş üstüne taş koyan ve hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Daha iyisini ve daha fazlasını Türkiye yüzyılı şehirlerine uygun bir vizyon ile çalışacağız. Toplumumuzun her kesimini kucaklayacağız, adaletli olma ilkesine sahip çıkacağız, Demokrasimizin kılcal damarları olan sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız ve  oluşacak kent konseyi ile birlikte yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz." Dedi. AK Parti Bafra Belediye başkan A. Adayı Av. Kemal Şenocak açıklamalarına şöyle devam etti " Bafra'nın dünyaya açılan penceresi olan Uluslararası kapıkaya festivali için kamp bölgesinden ulaşıma, yamaç paraşütü alanından yarış parkurlarına kadar tüm alanlarını fiziki donatılar, sosyal ihtiyaç ve konaklama yapıları, gezi yerleri  ve çevre düzenlemesi, seyir ve  konaklama alanlarına, dinlenme, etkinlik alanları, çocuk oyun gruplarına kadar  engellilerimize uygun şekilde  ve onlar için alanlar dahil uluslar arası bir merkez haline getireceğiz. Bunun için büyükşehir belediyemiz, ilgili bakanlıklar ve kamu kuruluşları ile birlikte çalışacak ve finans edeceğiz. Burası kalıcı turizm merkezi olacak. Bafra ekonomisine katkı sağlayacaktır."dedi34-045.png35-052.png36-053.png37-050.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.