AV. HÜSEYİN ACAR TERME VE ÇARŞAMBA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

AV. HÜSEYİN ACAR TERME VE ÇARŞAMBA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

İYİ Parti Samsun Milletvekili aday adayı Av.Hüseyin Acar, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Samsun’un Terme ve Çarşamba ilçelerine ziyaret ederek gerçekleştirdi.

A+A-

Çarşamba ve Terme’de  İYİ Parti ilçe yöneticileri ile bir araya  gelen Av. Hüseyin Acar, ilk olarak ilçe başkanlığını ziyaret etti. 

İyi Parti İlçe Teşkilatlarını ziyarette bulunun, İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Hüseyin Acar;

''Türkiye'ye, Samsun'a ve millete hizmet etmek adına bu yola çıktığımız bu doğrultuda iş dünyasındaki tecrübelerini siyasete aktarmayı hedeflediğini söyledi. Ülkenin her konuda zor günler geçirdiğini ifade eden Acar, "İktidarda çok acil şekilde kan değişikliği şart. Genel Başkanımız Meral Akşener'in çizgisi doğrultusunda yürümeye kararlıyız. Samsun il geneline baktığımızda ne kadar emin adımlarla yürüdüğümüzü görüyoruz. Bizler, başkaları gibi kimseyi ötekileştirilmeden kardeşçe ve el ele yolumuza devam edeceğimize söz veriyoruz. Samsun'da gördüğümüz ilgi bizlerin ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun göstergesidir. İYİ Parti'nin bir neferi olarak her zaman çalışmaya devam edeceğiz. Bugünde Terme ve Çarşamba İlçe teşkilatımızla, esnaflarımızla, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hep birlikte iyi bir Türkiye için geliyoruz" dedi.

haber-002.jpghaber-1-002.jpghaber-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.