Auto Kale'den 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

Auto Kale'den 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

Bafra Auto Kale Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Auto Kale Oto Ekspertiz İşletme Sahibi Murat Şen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.  

23 Nisan, milletimizin bağımsızlığını ve milli iradenin hâkimiyetini dünyaya ilan ederek açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104.inci yıl dönümü! Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu özel günü geleceğin güvencesi çocuklara armağan etmiştir. Atatürk, dünyanın hiçbir ülkesinde yapılmayanı yaparak çocuklarımıza duyulan güven ile geleceğimizin onların ellerinde şekilleneceğine işaret etmiştir.  Milletimizin her zaman en büyük güçlüklere bile kendi iradesiyle ve gücüyle karşı koyabileceğini, her zorluğu onurlu mücadelesiyle aşabileceğinin en büyük göstergesi olmuştur. Bu milli ruh, geleceğimizin teminatı gençlerimizin omuzlarında yükselecek. Her yıl dünya çocukları ile kutladığımız bu bayram dünyaya verdiğimiz barış mesajıdır. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularımla tebrik ediyorum. Başta Cumhuriyetimizi inşa eden Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla yâd ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.