Atletizm Geliştirme Projesi İlçe Seçimleri Yapıldı

Atletizm Geliştirme Projesi İlçe Seçimleri Yapıldı

Gençlik- ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Atletizmi Geliştirme projesi kapsamında atletizm geliştirme il birinciliği yarışması için ilçe seçmesi Bafra yeni Şehir Stadında gerçekleştirildi.

A+A-

Gençlik- ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Atletizmi Geliştirme projesi kapsamında atletizm geliştirme il birinciliği yarışması için ilçe seçmesi Bafra yeni Şehir Stadında gerçekleştirildi.

Seçmelere katılan Bafra ilçemizden toplam 4 ortaokul seçmelere katıldı

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve atletizm ilçe temsilciliği koordinesinde ortaokullar arasında gerçekleştirilen seçmelerde 2008 doğumlu kız ve erkekler 2000 metre, 2009 doğumlu kız ve erkek atletler 2500 metre ve 2010 doğumlu 2 kız ve 2 erkek atletler karma bayrak 4x1000 metre koştu.

Tüm yaş guruplarında toplam 80 atlet yarışmalarda birincilik için mücadele etti.

Kategorilerde dereceye giren sporcularımızın okulları fatih ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Suat salim Güner, cumhuriyet ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Koray Varol, TOKİ ortaokulu beden eğitimi öğretmeni leyla Varol ve dede dağı şehit İsa kurt ortaokulu beden eğitimi öğretmeni ender koç çalıştırdıkları sporculardan oluşan Bafra atletizm takımları oluşturuldu.

Seçmelerde görev alan atletizm bölge hakemi kader terzi ve gençlik spor il antrenörü turgay sivrinin özverili çalışmaları sonucunda seçmeler tamamlandı.

Kategorilerinde dereceye giren atletler Atletizm Geliştirme Projesi İl Birinciliği yarışmalarında Bafra'yı temsil etmeye hak kazandı.

Bafra atletizm ilçe temsilcisi hakan keser yarışma sonrasında şunları söyledi. “ seçmelere katılan tüm sporcu gençlerimizi tebrik ediyorum. İlçemizi Samsun'da temsil etmeye hak kazanan gençlerimize de başarılar diliyorum. Amacımız spor yapan, sağlıklı ve mutlu bir nesil yetiştirmek." dedi.

 

atletizm-gelistirme-projesi-ilce-secimleri-yapildi.jpegatletizm-gelistirme-projesi-ilce-secimleri-yapildi-001.jpegatletizm-gelistirme-projesi-ilce-secimleri-yapildi-002.jpegatletizm-gelistirme-projesi-ilce-secimleri-yapildi-003.jpegatletizm-gelistirme-projesi-ilce-secimleri-yapildi-004.jpegatletizm-gelistirme-projesi-ilce-secimleri-yapildi-005.jpegatletizm-gelistirme-projesi-ilce-secimleri-yapildi-006.jpegatletizm-gelistirme-projesi-ilce-secimleri-yapildi-007.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.