ATLETİZM 3.BÖLGE ŞAMPİYONASINDA BAFRADAN 8 MADALYA

ATLETİZM 3.BÖLGE ŞAMPİYONASINDA BAFRADAN 8 MADALYA

DOĞANKAYA Özel EĞİTİM Uygulama Merkezi Bafra Özel Çocuklar Eğitim ve spor kulübü çatısı altında sportif etkinliklerini sürdüren sporcular 5 birincilik ve üç ikincilik alarak bölgenin ilimizin ve Bafra’mızın gururu oldular.

A+A-

Federasyonun faaliyet programında yeralan ve 15-17 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya da yapılan  Atletizm 3. Bölge (Akdeniz,Karadeniz) şampiyonası 88 spor kulübünden 408 sporcu ve antrenörün katıldığı şampiyonaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden de sporcular da katıldı.

Kulüp Antronerleri Emrah Çakır,Ali Özdoğan Övünç, Kerim Dursun, Muhammet Çifter sporun çocuk gelişimdeki önemini yaşayarak gördüklerini söyledi.

Özel Eğitim Uzmanı ve okul öğretmeni M. Semih GÜRSOY: “Öğrencilerimizin bağımsız yaşam becerilerini geliştirmeyi önemsiyorduk bu vesile ile çocuklarımıza ve velilerimize çok güzel bir hediye vermiş olduk, kulübümüze ve çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

 

Bafra ÖZEL SPORCULAR EĞİTİM VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ Başkanı Dursun DÜNDAR  ise “Şunu özellikle belirtmek istiyorum; Başta Spor Bakanımız Akif Çağatay KILIÇ olmak üzere bize desteklerinin esirgemeye Kaymakamımız Sayın Halis ARSLAN ‘a Belediye Başkanımız Zihni Şahin’ e Milli eğitim Müdürümüz Mehmet ALİ KATİBOĞLU’ na Gençlik  Spor Müdürümüz Osman ŞENOÇAK’ a  şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Derece elde eden öğreciler:

Ahmet Eren AŞÇI: 200 M Karadeniz Bölge 2.' si

Ahmet Eren AŞÇI: Gülle Atma Karadeniz Bölge 1.' si (15-18 Yaş)
Emre DURUKAN:  200 M Karadeniz Bölge 1.' si (13-14 Yaş)
Emre DURUKAN:  Gülle Atma Karadeniz Bölge 1.' si (13-14 Yaş)
Kadir ASAN: 100 M Karadeniz Bölge 2. (15-18 Yaş)
Kadir ASAN: Gülle Atma Karadeniz Bölge 2.' si (15-18 Yaş)
Hüseyin DEMİR: 400 M Karadeniz Bölge 1.' si (12 Yaş Altı)
Hüseyin DEMİR: Gülle Atma Karadeniz Bölge 1.' si (12 Yaş Altı)

dogankaya-ozel-egitim-uygulama-merkezi-bafra-ozel-cocuklar-egitim-ve-spor-kulubu.jpgdogankaya-ozel-egitim-uygulama-merkezi-bafra-ozel-cocuklar-egitim-ve-spor-kulubu-001.jpgdogankaya-ozel-egitim-uygulama-merkezi-bafra-ozel-cocuklar-egitim-ve-spor-kulubu-002.jpgdogankaya-ozel-egitim-uygulama-merkezi-bafra-ozel-cocuklar-egitim-ve-spor-kulubu4.jpgdogankaya-ozel-egitim-uygulama-merkezi-bafra-ozel-cocuklar-egitim-ve-spor-kulubu1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.