Ateşin Çocukları Yaktı, Hilal’in Çocukları Dikti

Hatay’ın Belen ilçesindeki yangınları PKK’nın üstlendiği iddia edilmesinden sonra Bafra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tepecik Mahallesi’nde 100 fidan dikerek destek verdi.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Hatay'ın Belen ilçesinde meydana gelen orman yangınları terör örgütü PKK tarafından üstlenildiği iddia edildi. Hatay, Trabzon, Maraş ve ülkemizin çeşitli yerlerinde çıkartılan orman yangınlarına ilçe teşkilatları fidan dikerek cevap verdi. Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe teşkilatı Orman işletmesine ait Tepecik Mahallesine fidan dikimi gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ‘’Ülkemizin çeşitli yerlerinde bazı kesimler tarafından çıkartılan yangınlar neticesinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında yakılan ormanların yerine yeni fidanlar dikiyoruz.

Onlar kendilerini ateşin çocukları olarak beyan ettiler. Bizlerde Hilalin Çocukları olarak yıllarca onların karşılarında yer aldık. Çok mücadele ettik. 12 Eylül’de Amerika’nın gayrı meşru çocukları kazanmıştı. Fakat 15 Temmuz’da Hilal’in çocukları onlara gereken dersi verdi. Yine ayakta durarak onlara karşı mücadelemizi devam ettireceğiz.

Turbna, Bugün burada orman yangınlarına binaen ağaçlarımızı dikerek mücadele ediyoruz. Bilge Kaan’dan başlayan, Mustafa Kemal Atatürk’e kadar, Efsane liderimiz Alparslan Türkeş ve Devlet beyi Türk büyüklerinin ve Bafra’da ki ülkücü şehitlerimizin isimlerini her bir fidana vererek onları da bir nevi yaşatmak istiyoruz diyerek, bu bir örnek çalışma olacak. Genel merkezimiz bu çalışmayı yaptı biz de onlara destek veriyoruz. Fidanların dikimi yapıldıktan sonra zaman zaman tarafımızdan bakımları da yapılacaktır. buradan Bafra Orman İşletme Müdürü Ercüment Sarıca’ya,  Bafra kaymakamı Cevdet Ertürkmen’e ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz”dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.