Ateş Ölçerlerin Fiyatı 10 Kat Arttı !

Ateş Ölçerlerin Fiyatı 10 Kat Arttı !

İş yerlerinde uygulanacak tedbirler nedeniyle virüs salgını başlangıcında olduğu gibi yine maske, eldiven ve dezenfektan ürünlerine rağbet arttı. Temassız ateş ölçere olan ilgi ise fiyatları ise inanılmaz oranda arttı.

A+A-

Türkiye'de hizmet veren alışveriş siteleri de ateş ölçerlerin fiyatlarını yeniden belirledi. Türkiye'de bazı internet sitelerde aynı markada ateş ölçerler 250 ile 700 lira arasında satışa sunuluyor.
Yaşanan fiyat artışlarına ilişkin vatandaşlara önemli uyarılarda bulunan Türkiye’nin en büyük İş Sağlığı ve Güvenliği Ekipmanları Merkezi Genel Müdürü Mehmet Narin, vatandaşlara ateş ölçer almak için acele etmemeleri gerektiğini söyledi.
Ateş ölçer fiyatlarının yükselmesinin fırsatçıların bir oyunu olduğunu belirten Narin, "Koronavirüsün dünyaya yayılması ile birlikte maske, dezenfektan ve kolonyaya ilave olarak ateş ölçer fiyatı da karaborsacılar tarafından fırsata çevrildi. Koronavirüsün yaygınlaşmasından önce fiyatı 70 ile 80 lira arasında satılan ateş ölçerler, bir anda 10 katına kadar çıkarak 600 ile 700 lira arasında yükseldi. Şu anda ihracat ve ithalatın önünün açılması ile birlikte elde ölçer cihaz eski fiyatına gelecektir. Vatandaşların bu konuda acele etmemesini ve duyarlı olmasını rica ediyorum." diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.