Fatih Aşcı'nın Mutlu Günü

Fatih Aşcı'nın Mutlu Günü

Gönül ve Bekir Atay çiftinin biricik kızları İstanbul Eşme Metal Alüminyum Şirketi muhasebe müdürü Elif ile Ayser ve Merhum Alibey Aşcı’nın değerli evlatları,

A+A-

 

ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, SAMKON Onursal Başkanı H. Kaya Aşcı’nın yeğeni, İstanbul Astajans A.Ş. Ajans Başkanı Fatih Aşcı Bafra Ali Kale Turistik Tesislerde düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile bir ömür boyu mutluluğa yelken açtılar.

Genç çiftler Karaburç Mahallesinden konvoy halinde Bafra Çetinkaya Köprüsüne geldi.

Burada ‘’Köprüden Geçti Gelin’’ türküsü ile geçen genç çiftler Elif&Fatih Aşcı köprünün ortasında gelecekleri için dilek tuttular.

Bafra Ali Kale Turistik Tesisleri havuz başına gelen çiftler meşaleler ve alkışlar arasında piste doğru geldiler. Burada ilk danslarını alkışlar, konfetiler ve meşaleler arasında yaptılar. Orkestranın muhteşem müziği ve solistlerin harika sesleri eşliğinde davetliler doyasıya eğlendi. Genç çift hayatlarının sonuna kadar tatlı ve mutlu olması için düğün pastasını kestiler. Takı merasiminde ise davetliler ve genç çiftin yakınları tebrik için uzun kuyruk oluşturdular. Takının peşinden ise gecenin ilerleyen saatlerine kadar düğün devam etti.

Düğüne Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı , Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı-SAMKON Onursal Başkanı H.Kaya Aşcı, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Başkan Yardımcısı Şükrü Derebey, İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Yakakent Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hasan İnce, İstanbul Bafraspor Kulüp başkanı Fatih Demir, İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı Aydın Dursun, İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İstanbul Bafraspor Kulübü Basın sözcüsü Ahmet Mavi, İstanbul Bafra Dereler Köyü Derneği Başkanı Faruk Önday, İstanbul Bafra Çetinkayalılar Dernek Başkanı Ahmet Çelik, İstanbul Bafraspor Genel Sekreteri Nail Dursun, Mahalle Muhtarları, İstanbul Ayazağa Bafralılar Dernek Başkanı Aslan Koparan ,Sivil toplum Örgütü Temsilcileri, 25.Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hacer Aktürk, Ankara’da İçişleri Bakanlığında Özel Kalem Müdürü Zeynep Karagöl , Atay ve Aşcı Ailesinin yakınlarıyla çok sayıda işadamı ile davetli katıldı.

Atay ve Aşçı aileleri bu mutlu günde bir araya geldiler.Atay ve Aşçı aileleri bu mutlu günde bir araya geldiler.Atay ve Aşçı aileleri bu mutlu günde bir araya geldiler.Atay ve Aşçı aileleri bu mutlu günde bir araya geldiler.

Atay ve Aşçı aileleri bu mutlu günde bir araya geldiler.Atay ve Aşçı aileleri bu mutlu günde bir araya geldiler.Fatih Aşcı Düğünüfatih-asci-dugun5.jpgfatih-asci-dugun6.jpgfatih-asci-dugun7.jpgfatih-asci-dugun8.jpgfatih-asci-dugun9.jpgfatih-asci-dugun10.jpgfatih-asci-dugun11.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.