Atatürk Ortaokulunda Destek Eğitim Odasının Açılışı Yapıldı

Atatürk Ortaokulunda Destek Eğitim Odasının Açılışı Yapıldı

Atatürk Ortaokulunda, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeniden tasarlanan Destek Eğitim Odasınin açılışı gerçekleştirildi.

A+A-

Özel egitim öğrencilerine yönelik egitim hizmetlerinin kalitesini artırmak icin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeniden tasarlanan Atatürk Ortaokulu destek eğitim odasının açılışı gerçekleştirildi. Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU ; Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında özel eğitimin iyileştirilmesi ve güçlendirilmesi için illerde yeni tasarlanan Destek Eğitim Odaları oluşturduğunu bu bağlamda ilimizde yaptırılan 2 Destek Eğitim Odasından birinin ilçemize yaptırıldığını ifade etti. Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN , özel eğitim gereksinimine ihtiyacı olan öğrenciler için şartların iyileştirme çalışmaları kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeniden tasarlanan Destek Eğitim Odasının öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, Destek Eğitim Odasının ilçemizde yapılmasını sağlayanlara teşekkür ederim dedi. Konuşmalardan sonra Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN , İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU ve diğer katılımcılar ile destek eğitim odasının açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası Kaymakam ERTÜRKMEN Destek Eğitim Odasında eğitim alan öğrenciler ve öğretmenlerden yapılan etkinlikler hakında bilgi aldı. Programa Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yüksel AYDIN ve Zekeriya AKBAĞ , öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

ataturk-ortaokulunda-destek-egitim-odasinin-acilisi-yapildi-2.jpgataturk-ortaokulunda-destek-egitim-odasinin-acilisi-yapildi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.