ATATÜRK ORTA OKULUNDA MEZUNİYET COŞKUSU

ATATÜRK ORTA OKULUNDA MEZUNİYET COŞKUSU

19 Mayıs İlçesi Atatürk Orta Okulu 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet coşkusu yaşandı.

A+A-

Atatürk Orta Okulu Öğrencileri 19 Mayıs Belediye Düğün Salonunda Mezuniyetlerini büyük bir coşku ile kutladılar.

Atatürk Orta Okul Müdürü Hasan Kayan, ”Okulların eğitim yuvası ve bu ülkenin geleceği olduğunu belirterek, vatan, millet ve bayrak sevgisini, milletine sahip çıkmayı Öğrencilerin okulda öğrendiklerini söyledi.

Veli, öğretmen ve toplumun üç yandan olmak üzere öğrencileri geliştirdiğini kaydeden Kaya, “Hedef kendini bilen, kendine güvenen, milletini seven nesiller yetiştirmek. Bu noktada okulumuzda öğretmenler öğrencilere akademik eğitimlerin yanı sıra, kültürel ve sosyal etkinliklerle de kucak açıyor. Atatürk Ortaokulu sadece akademik değil, sosyal anlamda da çok iyi bir okul. Okula bu yönde katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.” dedi.

 

TEOG Sınavında yüzde yüz başarı sağlayan öğrencilere plaket taktim edildi. Öğrenciler tarafından Ege yöresine ait zeybek, Artvin yöresine ait halk oyunları oynandı. Mezuniyet pastası büyük bir coşku ile kesildi. Tüm öğrencilerin heyecanla keplerini fırlatması ile tören sona erdi.

HARUN YAZICI

ataturk-orta-okulunda-mezuniyet-coskusu.JPGataturk-orta-okulunda-mezuniyet-coskusu-001.JPGataturk-orta-okulunda-mezuniyet-coskusu-002.JPGataturk-orta-okulunda-mezuniyet-coskusu-003.JPGataturk-orta-okulunda-mezuniyet-coskusu-004.JPGataturk-orta-okulunda-mezuniyet-coskusu-005.JPG

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.