Atakum’da Kurban Kardeşliği

Atakum’da Kurban Kardeşliği

Atakum’da Kurban Kardeşliği

A+A-

Kurban Bayramı’nda kestikleri kurbanlıklardan elde ettikleri etlerin bir kısmı ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek isteyenlere yardımcı olacaklarını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyenlerin bu hayrına aracılık ediyoruz” dedi.
Atakum Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi önemli bir yardımlaşma kampanyası için düğmeye basarak, kurban etlerini paylaşmak isteyenler ile ihtiyaç sahipleri arasında hayır köprüsü kuruyor. Kurban kesen ve kurbanlık etleri ile ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmek isteyenler için Atakum Belediyesi, ‘Paylaşalım Bayram Olsun’ sloganıyla Kurban Bayram boyunca paylaşımlara aracılık edecek.
Kurban Bayramında kurban kesecek olan ve kurbanlık etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyenler için yardımlaşma kampanyası başlattıklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kurban Bayramı’nın özünde paylaşmak vardır. Bu anlamda kurban kesen ve elde ettikleri etin bir kısmını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen çok sayıda vatandaşımız var. Bir tarafta da, tencerelerine et koyabilmek için bayramları bekleyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız var. İşte biz tam bu noktada devreye giriyor ve Kurban Bayramı için bir hayır köprüsü kuruyoruz. Bu köprü ile hayırseverlerimiz kurban yardımlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. ‘Paylaşalım Bayram Olsun’ sloganıyla sürdüreceğimiz yardımlaşma kampanyasına büyük destek geleceğine inanıyoruz” diye konuştu.
Kurbanlık etlerinin bir kısmını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyenler için Kurban Bayramı süresince belediye ekiplerinin görev başında olacağını kaydeden Başkan Taşçı, “İlçemizde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın tespiti noktasında önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Gerçek ihtiyaç sahiplerini belirledik. Bu vatandaşlarımıza Atakum Belediyesi olarak belli periyotlar içerisinde yardım ulaştırıyoruz. Kurban Bayramı çerçevesinde kestikleri kurbanlıkların etlerinden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmak isteyen hemşerilerimiz için ekiplerimiz bayram mesaisi yapacak. Bayram süresince hayırsever vatandaşlarımız 444 40 55 numaralı telefondan Atakum Belediyesi Turuncu Masa’ya ya da 0 549 413 21 49 numaralı telefondan Atakum Belediyesi Hayır Çarşısı’na ulaşabilir ve paylaşmak istedikleri etlerini güven içerisinde teslim edebilir. Bu sayede Kurban Bayramı’nın maneviyatına, paylaşma ve paylaştırma özelliğine uygun olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzlerini güldürebilirler” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.