Atakum’da eller  futbolcular için semada

Atakum’da eller futbolcular için semada

Atakum Belediyesi, 31 yıl önce elim bir kazada hayatını kaybeden Samsunsporlu futbolcular ve teknik heyeti için Mevlid-i Şerif okuttu.

A+A-

Tüm ellerin semada olduğu akşamda, hayatını kaybeden futbolcu ve teknik heyet rahmetle anıldı.

Atakum Belediyesi, 20 Ocak 1989 tarihinde Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün yapmış olduğu trajik kaza sonrasında hayatını kaybeden futbolcular ve teknik heyeti için Mevlid-i Şerif Okuttu. Türkiş Merkez Camii’nde okutulan Mevlid’e, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Şefaattin Sağdış, Belediye personeli, Samsunspor taraftar grupları, bölge mahallelerin muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

31 YILDIR DİNMEYEN ACI

Türk futbolunun en acı günlerinden biri olan 20 Ocak 1989 tarihinde, o dönemki adıyla Türkiye 1'inci Futbol Ligi'nde Malatyaspor ile oynanacak karşılaşma için Malatya'ya giden Samsunspor kafilesini taşıyan otobüs, saat 09.30 sıralarında Samsun'un Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışmıştı. 20 Ocak 1989'da meydana gelen trafik kazasının yıl dönümünde hayatını kaybeden teknik direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomiç ile otobüs şoförü Asım Özkan için Mevlid-i Şerif sonunda dualar edildi.

atakumda-eller-futbolcular-icin-semada-001.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.