Astaş Holding ve Aşcı Ailesi Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6'lık depremin yaraları sarılmak için yardım kampanyası düzenlendi.

A+A-

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6'lık depremin yaraları sarılmak için yardım kampanyası düzenlendi.

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği asrın felaketinde yaraların sarılması için TV kanallarının ortak yayınıyla düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına rekor bağış yapıldı. Yaklaşık 8 saat süren program boyunca 115 milyar 146 milyon 528 bin TL bağış toplandı ve 9 milyon 10 bin adet SMS gönderildi.
Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde yapılan ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve halk depremzedelere destek oldu.
"Türkiye Tek Yürek" kampanyasına katılım sağlayarak depremzedeler için ASTAŞ HOLDİNG ve AŞCI ailesi adına 10 milyon tl. bağış yapan ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı yaptığı konuşmada,’’Bizler ASTAŞ HOLDİNG ve AŞCI ailesi olarak depremin olduğu ilk günlerde AFAD’a 20 milyon tl nakdi yardım, peşinden ise afetin ilk gününden itibaren 10 milyon tl. tutarında çadır , konteyner, giysi ve ayni yardımların yanı sıra bu akşamda ‘’Türkiye Tek Yürek’’ kampanyasına  10 milyon tl. bağışımızla toplam 40 milyon tl. bağış yapmış bulunduk. Ve yardımlarımız devam edecektir.’’dedi.
SAMKON Genel Başkanı ve ASTAŞ HOLDİNG Hasan Kaya Aşcı ise yaptığı açıklamada, ‘’Bu günler dayanışma ve birlik olma günleridir. Aşcı ailesi ve ASTAŞ HOLDİNG olarak depremzedeler için 20 milyon TL nakit ve 10 milyon TL ayni yardımda bulunduk. Aynı zamanda 28 tırlık yardım konvoyunu da deprem bölgesine gönderdik. ‘’Türkiye Tek Yürek’’ kampanyasına  10 milyon tl. bağışımızla toplam 40 milyon tl. bağış yapmış bulunduk. Adıyaman’a Samsun Köyü kuruyoruz.  Elimizden geldiğince depremzedelerin ve  yanında olmaya devam edeceğiz. Desteklerimiz devam edecektir. Ülkemizin başı sağolsun.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum