'Asla yılgınlık ve Bezginlik yok'

'Asla yılgınlık ve Bezginlik yok'

SAADET PARTİSİ Samsun Kadın Kolları her gün düzenli olarak kurdukları stantlarla 1 Kasım Seçimlerinin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

A+A-

Gösterdikleri fedekarane çalışmalarıyla tüm toplumun takdirini topluyan SAADET PARTİSİ Samsun Kadın Kolları 1 Kasım’a kadar durmadan, yılgınlık göstermeden, ümidsizliğe düşmeden, korku ve yılgınlık göstermeden çalışacaklarını ifade ettiler.

Stant çalışmasında İl Başkanı Sn. Semra Odabaş, “ Gayesi Cenab-ı Hakkın rızası olan insanlar asla yılgınlık ve bezginlik göstermezler. Biz zaferden değil seferden sorumluyuz. Bu çalışmalarımızla aziz milletimize SAADET PARTİSİ’nin ideallerini, fikirlerini ve projelerini anlatıyoruz. SAADET PARTİSİ bütün insanlığın huzur ve SAADETini temin etmek için mücadele veren yegane bir siyasi partidir. Özellikle hanımlara verdiği değerle diğer partilerden çok ama çok farklıdır. SAADET PARTİSİ’ne göre ; kadın, ayakları altında cennet bulunan yüce varlıktır. Bu muazzam fikrin temsilcisi olan SAADET PARTİSİ’ne tüm hanım kardeşlerimizin destek vermeleri zaruridir. Çünkü SAADET herkesten önce biz hanımların hakkıdır.” diye konuştu.

Stand çalışmasında vatandaşa seçim broşürü ve seçim beyannemesinin bulunduğu bülten dağıtıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.