AŞKAN DEMİRTAŞ HACI ZİYARETLERİNE BAŞLADI

AŞKAN DEMİRTAŞ HACI ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Hac için gittikleri kutsal topraklardan dönen vatandaşları ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş , Allah her Müslüman’a hacca gitmeyi nasip etsin” şeklinde konuştu.

A+A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getiren hacıları beraberinde Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç'le birlikte ziyaret etti.Kutsal topraklara giderek hac görevlerini yerine getiren vatandaşları evlerinde ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,'' Hacılar tarafından ilgiyle karşılandı. İkram edilen zemzem suyunu  içip, hurma yiyen Başkan Demirtaş, ''Ziyaretinin sonunda “Allah (c.c) herkese kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin. Bu işler bir bakıma da nasip meselesi. Kime nasip edeceğini bilmek de mümkün değil. İnşallah bizlere de nasip olur demek gerekir. Bu vesileyle o kutsal toprakları ve beldeleri görüp Hac ibadeti görevini yerine getiren hacılarımız dinledik, oradaymışız gibi  huzur bulduk. Tüm hacılarımızın bu kutsal görevlerini Allah kabul etsin.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren ev sakinleri, Başkan Demirtaş'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

lkadim-belediyesi-01.JPGlkadim-belediyesi-03.JPGlkadim-belediyesi-04.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.